Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cadiz daruje 10.000 pretplata! Opet u Primeri nakon 14 godina

Cadiz daruje 10.000 pretplata! Opet u Primeri nakon 14 godina
1

Deset tisuća pretplatnika došlo je na svaku ovosezonsku domaću utakmicu. Nagrada? Sljedeće sezone će u svom gradu Real, Barcelonu, Atletico i ostale divove gledati - besplatno! I to nije sve...

VIDEO

Nedjelja, prije tri dana. Koja minuta prije ponoći. Urlik sreće društva od nekih tridesetak mladih ljudi. Skakanje po stolovima, neobuzdana radost...

Real Zaragoza kod kuće je poražen 2-4 od imenjaka iz Ovieda, a fiesta je krenula tisuću kilometara dalje, u Cadizu. U Primeri su, nakon 14 (pre)dugih godina!

VIDEO: Ludilo u Cadizu kad su osigurali La Ligu

Pokretanje videa...

Cadiz slavi povratak u La Ligu 00:44

Nema živopisnije, neposrednije i veselije navijačke baze u Španjolskoj od Cadizove. 'Žuta podmornica' (da, isti nadimak kao Villarreal, ali oni su ga imali daleko ranije) institucija je tog dijela Andaluzije.

Cadiz se obožava, na stadion se hodočasti posve nebitno od toga jesu li u Prvoj ili Drugoj ligi. To je obiteljska priča. To je tradicija ljubavi za svoj grad i svoj klub. Nema netrpeljivosti prema drugima. Samo radost navijanja za Žuto-plave.

Predsjednik Manuel Vizcaíno je gospodin čovjek. Korona virus je opako harao Španjolskom, igralo se pred praznim tribinama 'Ramona de Carranze'. Umjesto 20 tisuća navijača... Terase bez žive duše.

Ali prije pandemije stiglo se odigrati 15 domaćih utakmica s publikom. Cadiz ima - 16 tisuća pretplatnika. U Drugoj ligi 16 tisuća ljudi je kupilo sezonsku ulaznicu.

A Vizcaíno je obznanio:

- Ako se napokon vratimo u Primeru, svaki navijač koji će doći na 'Ramon de Carranza' na baš svaku utakmicu sljedeće sezone dobiva pretplatu gratis. Gledat će se Real, Barcelona, Atletico... Besplatno!

I svih 15 puta na svaku domaću utakmicu svojih ljubimaca došlo je: 10 tisuća ljudi. Sljedeće sezone ih čeka 19 vrhunskih nogometnih doživljaja u Primeri, a za to neće potrošiti ni kune. Komplet ulaznica će im, gospodski kako su i zaslužili, biti dostavljen na kućnu adresu!

I nije tu kraj. Oni koji su tijekom sezone 2019/20 propustili jednu utakmicu platit će 25% cijene sezonske pretplate, oni koji nisu bili na dvije domaće tekme dobivaju popust od 50%, a ako se nekome dogodile da tri puta nije došao na 'Ramon de Carranzu' taj će dobiti 25% popusta.

Cadiz je bio stalni član Primere od 1985. do 1993. godine, dok je u posljednjih 27 godina jedinu sezonu u društvu najboljih igrao 2005./06.

Andaluzija, Cadiz Club de Fútbol... Kakva gospoda!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani