Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Čakovec dočekao junaka: 'Želim se udati za tebe...'

Tu je poruku Filipu Udi poslala jedna nepoznata obožavateljica na transparentu kojim su njegovi Čakovčani dočekali svog srebrnog olimpijca

Tomislav Miletić
Foto: Tomislav Miletić
4 komentara

Dosta mi je već bilo loše hrane i Pekinga. Jedva sam čekao svoj grad i maminu hranu, izjavio je Filip Ude kojeg je na Trgu republike u Čakovcu dočekalo nekoliko tisuća oduševljenih građana.
"Fićo majstore", "Pogledaj me, ljepotane", "Želim se udati za tebe", samo su neke od poruka hrvatskom heroju nakon povratka s Olimpijskih igara. Većina je imala isprintane majce sa Filipovom slikom iz Pekinga...
- Danas sam najponosniji Medžimurac. Zahvalio bih se svim prisutnima, ali i trenerima koji su me trpili ovih 15 godina. Nadam se da će me trpiti još barem 10 godina, izjavio je Filip i potom otpjevao staru medžimursku pjesmu presretnom mnoštvu.
- Obećavamo da ćemo Filipu riješiti stambeno pitanje, rekao je Josip Posavec, međimurski župan i pobrao ovacije Čakovčana.
Filipova majka Miljenka presretna je što joj se sin napokon vratio. Prije dočeka otišla je na šišanje, pa je sina dočekala s novom frizurom. O Filipovom pothvatu zna reći da bolje jaše konja od Johna Waynea.
Povorka s Filipom, u kojoj su bili mažuretkinje i konjanici krenula je od gimnastičke dvorane Macanov dom prema Trgu, a poslije fešte u Čakovcu Filip je limuzinom otišao do Nedelišća. Tamo je pred novom gimnastičkom dvoranom Aton nastavljena veselica.

Naši partneri pišu
Message