Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ćana bez mana mete protivnice pa postaje voditeljica: Glavna sam zabavljačica u našoj repki

Ćana bez mana mete protivnice pa postaje voditeljica: Glavna sam zabavljačica u našoj repki

Znate nas iz Hercegovine i koliko nam je kava bitna. Koliko popijemo dnevno? Joj, to ne smijem ni reći. zgrozit ćemo javnost, ha, ha, kaže Ćamila Mičijević koja u slobodno vrijeme na Euru ima svoju emisiju

VIDEO

Čak se i ispričala što je pet minuta zakasnila na dogovor.

- Srbija je taman odlazila iz hotela, pa sam se opraštala s prijateljicom.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje hrvatskih rukometašica

Pokretanje videa...

Slavlje rukometašica nakon Srbije 03:15

Naravno da nije bilo potrebe ni za kakvom isprikom, ali takva vam je Ćamila Mičijević (26). Iako uz manjak sna, veselo raspoloženje našu Mostarku ne napušta. To je takav duh.

- Ja inače ne mogu zaspati nakon uzbudljive utakmice, pa sam i nakon Srbije bila budna do kasno. Taman sam i dočekala informaciju oko 1 sat iza ponoći da su nam promijenili raspored i da ćemo igrati u četvrtak umjesto u subotu. Morala sam odmah natjerati sebe da što prije zaspem, ha, ha. 

Hungary vs Croatia

Jedva da su spavale nakon što su pobijedile svjetske prvakinje Nizozemke, pa onda možete zamisliti uzbuđenje kada su prenijele četiri boda u drugi krug. EHF je bio barem toliko dobar da im je dopustio da nakon sedam dana "zatvora" udahnu svježeg zraka pustivši ih da skrenu s relacije hotel - dvorana.

- Otišle smo u srijedu u obližnji park, šumu, prošetale se, zabavile, nasmijale i vratile se. Da, znam da bi mnogi očekivali da sam ja bila zadužena za nasmijavanje i dobar štimung, ali ne, sada je to bio naš doktor - uvjerava naša glavna zabavljačica.

Križevačke blizanke završavaju diplomski za vrijeme Eura! 'One proživljavaju neostvareni san'
Križevačke blizanke završavaju diplomski za vrijeme Eura! 'One proživljavaju neostvareni san'

- Nametnula sam se tijekom priprema i zagovarala sam više plesa, opuštanja i zabave. Čak i kad sam umorna i kad možda nemamo vremena za te stvari, znam da treba biti veselo i to onda preuzimam na sebe. 

Kao, npr., proslave u autobusu?

- Ha, ha. Tu smo sve u elementu. Odakle nam zvučnik? To je reprezentativni zvučnik, zajedno smo ga kupili i nadam se da se neće pokvariti. Ako bude, onda nam šaljite iz Hrvatske novi, ha, ha.

Hungary vs Croatia

Ma, najmanje što su zaslužile. A osim zvučnika i pjesama u autobusu nakon pobjeda primijetili smo i plesne točke na terenu?

- Za to je zaslužen isto naš doktor. To je iz kolekcije naših dišnih vježbi, ha, ha. Plesali smo još i u Poreču na pripremama.

Jedva da je tih dana itko znao da se pripremaju za Euro, a sad su postale zvijezde u domovini. Tradicionalno siječanjsko rukometno ludilo malo je uranilo...

- Pa, da. Izgleda da ćemo zagrijati predbožićno vrijeme.

Iskra je krenula s Mađarskom protiv koje je Ćana bez mana (nadimak na Instagramu, nap. a.) bila igračica utakmice, a plaketu koju je dobila bez previše briga katapultirala je u zrak. Znate onaj pokret ramenima kada shvatite što bi se moglo dogoditi pa se tih nekoliko sekundi u sebi pomolite da ne ozlijedite nekoga? E, takav je imala i Ćana.

- Svi smo tada poludjeli i ja sam na čelu sa svima samo htjela proslaviti to. Bacila sam, okrenula se i, srećom, nije nikoga pogodilo jer da je... Ma, znate što, mi uopće nismo navikli na takve nagrade jer puno smo puta gubili u prošlosti.

Recimo, sva tri puta na zadnjem Euru, ali tada smo u Francuskoj bili bez Ćamile koja se, nakon što razbije protivnice, preruši u - voditeljicu! Njenu emisiju Kod "Ćamile u fotelji" s rukometnim gostima tijekom Eura možete gledati na HRS-ovim platformama.

- To mi nije opterećenje, u tome uživam. Dogodilo se spontano. Evo, mogu reći da će se svi oduševiti sa sljedećim gostom. Mogu li u budućnosti biti voditeljica? Nisam završila školu za to, ali zašto ne.

Ako može već sve ovo... Nego, Ana Debelić kaže da pijete najviše kave u reprezentaciji?

- To je točno. Znate nas iz Hercegovine i koliko nam je kava bitna. Uz mene su tu još moja cimerica Vale (Valentina Blažević, nap. a.), Dora Krsnik i, inače, Ivana Kapitanović. Koliko popijemo dnevno? Joj, to ne smijem ni reći. zgrozit ćemo javnost, ha, ha. Uglavnom, jako velika.

France vs Montenegro

Rumunjska

Drugi krug otvaramo danas protiv Rumunjske (18:15, PlanetSport 1) koja je bez boda i velike nade. Ali, radi se o reprezentaciji koja je godinama u vrhu i koja, to je često razlika, ima Cristinu Neagu, pazite, četiri puta najbolju rukometašicu svijeta. No, u Koldingu zasad to nije prava Neagu (16/46).

- Nadam se da neće baš protiv nas namjestiti ruku. Da, ne ide joj onako kako su svi navikli, ali nije samo ona Rumunjska. Prije Eura gledali bismo Rumunjsku na drugačiji način, ali sad gledamo na njih kao na protivnika kojeg možemo pobijediti.

Njemačka možda za odluku

Bez obzira kako to završilo danas,mogli bismo protiv Njemačke u utorak odlučivati o polufinalu. Kaže izbornik da smo već "kućni prijatelji" s obzirom da smo igrali četiri puta u zadnjih godinu i pol dana.

- A ja nijednom u te četiri utakmice. Dobra je stvar, kada već moramo danas igrati, da ćemo uoči te utakmice imati puna dva dana odmora.

Nazire se Herning

Ali, već se sada iz Koldinga lagano nazire Herning u kojem smo prije deset godina zadnji put igrali drugi krug Eura

- Pa, mi ga ne vidimo jer smo u zatvorenom, možda da se popnemo na vrh hotela, ha, ha, ha. Ma, ne želimo se opterećivati još s polufinalom, trebamo samo uživati.

Zamor materijala

Za Ćamilu, koja igra u francuskom Metzu, nemamo zamjenu i kad je na klupi, jer i ona mora odmoriti, pati i obrana i napad. Koliko je ostalo u energije u spremniku?

- Ne mogu reći da nisam umorna, ali ne želim tome davati prevelik značaj. Ako želimo napraviti velike stvari, moramo se znati nositi s tim umorom jer se igra svaki drugi dan. Moja je minutaža malo veća i, da, voljela bih nekad da mogu više odmoriti. Mi teško možemo riješiti utakmicu prije završnice, pa nas i to dodatno troši, ne samo fizički, nego i psihički.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom