Sport

Komentari 58

Čarobna lijeva noga Asensia u Realu bez Isca, Balea i Ronalda

Čarobna lijeva noga Asensia u Realu bez Isca, Balea i Ronalda

Real je dominirao i Barceloni napravio niz problema te do 40. minute vodio 2-0. Od momčadi koja se u zadnjih nekoliko El Clasica branila i golove protiv Barce lovila na kontre sada je imala i posjed i više udaraca

Real Madrid je u uzvratu finala španjolskog Superkupa protiv Barcelone na svoj Santiago Bernabeu istrčao u sastavu bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Isca i Casemira. A svi znamo tko su spomenuti igrači i što bi značili bilo kojoj momčadi na svijetu. Ali ne i Realu, koji je na svoj travnjak izašao s Mateom Kovačićem, Lucasom Vasquezom i Marcom Asensiom u prvoj postavi.

Spomenuti trojac odigrao je vrlo, vrlo dobro. I stigao do prednosti već u četvrtoj minuti čudesnim golom Asensia. Evo, gledamo ga već 10., 15. put i ne možemo mu se načuditi...

Gol Asensija u drugoj utakmici finala španjolskog Superkupa.

Odsustvo spomenutog četvorca uopće se nije primijetilo. Real je dominirao svakim djelićem travnjaka i Barceloni napravio niz problema te do 40. minute vodio 2-0. Od momčadi koja se u zadnjih nekoliko El Clasica branila i golove protiv Barce lovila na kontre sada je imala i posjed i više udaraca.

Što samo govori o kakvom kolektivu se radi, kakav sastav je stvorio Zinedine Zidane. Jer jedno je imati hrpu zvijezda u momčadi, a drugo znati ih uigrati. I na njih dodati nadolazeće klinačke zvijezde. Poput Marca Asensia. Dečko je stvarno čudesan, uvijek je neobično uzbuđujuće gledati razvoj takvog prospekta i talenta.

A ako nastavi igrati i zabijati kao do sada, nema sumnje da Real u svojim redovima ima buduću legendu. Pitajte Barcelonu.

Gol Asensija u prvoj utakmici finala španjolskog Superkupa.

Najčitaniji članci