Obavijesti

Sport

Komentari 9

Carrillo: Igrači mi imaju m*da; Tokić: Trebali smo mi pobijediti

Carrillo: Igrači mi imaju m*da; Tokić: Trebali smo mi pobijediti
1

Moji igrači imaju dovoljno hrabrosti, imaju m*da. Ali kad je suparnik ostao bez igrača, mi smo izvadili Ismailija, stavili dodatnog ofenzivnog igrača, rekao je Hajdukov trener Joan Carrillo

VIDEO

Nakon što su Hajduk i Lokomotiva podijelili bodove, svoje dojmove o utakmici podijelili su treneri Joan Carrillo te Mario Tokić.

- Večeras nismo bili pravi, nismo bili mobilni, bila je to jako komplicirana utakmica za nas. Sadržaj utakmice možemo sagledati na različite načine. Ako gledamo optimistično, ipak smo pogodili gredu, imali smo nekoliko šansi, i na koncu, nakon isključenja, postigli smo gol, bod je ipak bod, mislim da je na koncu za nas dobar. Moramo se rekuperati, šest bodova je još u igri, u subotu protiv Intera, a onda i gostovanje u Koprivnici. 

Hajduk je izgledao potrošeno, je li razlog utakmica koja je prethodila ili nešto drugo?

- Nema potrebe za izlikama, iako smo igrali u Rijeci i nije bilo vremena za odmor, imamo kapacitet da stvorimo dobru igru. Bili smo umorni, ali to nije bio odlučujući faktor. 

Dojam je da niste imali hrabrosti s igračem više zaigrati ofenzivnije?

- Moji igrači imaju dovoljno hrabrosti, imaju m*da. Ali kad je suparnik ostao bez igrača, mi smo izvadili Ismailija, stavili dodatnog ofenzivnog igrača, pokušali smo s Jandrekom napraviti dodatni pritisak. Ali nedostajalo nam je mobilnosti u napadu, išli smo naprijed, ali smo udarali u zid. Pokušavali smo, ali nije bilo preciznosti.

Trener Lokomotive kaže da su bili bolji, te da su zaslužili pobjedu.

- To je njegovo mišljenje, nisam odavno vidio momčad koja toliko trati vrijeme. U tom su aspektu bili bolji nego mi. Kad dođemo kući, i kad ponovno pogledamo utakmicu, možda ćemo imati drugačije mišljenje.

Trebali ste igrati više po bokovima, možda Vlašića gurnuti na bok?

- Mislim da je baš Nikola bio poprilično umoran, mislim da je sam između linija dobro igrao. On može igrati na bokovima, i lijevo i desno, dobar je jedan na jedan, ima dobar udarac i zadnji pas, ali mislim da je u sredini terena puno bolji. Zato sam stavio Jandreka, jer je njemu igra po boku jača strana. Morali smo igrati s manje dodira.

Je li rezultat na koncu bolji od prikazane igre?

- Možemo tako reći. Ovo je bio bod osvojen srcem, a ne igrom.

Je li vam nedostajao Erceg?

- Normalno, najviše vam nedostaje baš onaj koga nema. Ne žalim, imao je kartone i nije mogao igrati. Kao što neće igrati Toma Bašić u subotu. Imao je jako dobru dionicu, igrao je jako puno, važan je igrač, ali nemamo razloga za zabrinutost.

Zaslužujete čestitke za to što ste izvadili Jeffersona. 

- On jako dobro radi, napravio je dobre stvari za nas, on je jako pošten i iskren igrači rekao je da ne može više, sretan sam s njim i s drugima. 

Bili ste jako nervozni, je li bilo razlog suđenje ili slaba igra momčadi? 

- Od prvog minuta sam zamišljao da će utakmica biti ovakva, za suparničku momčad ovaj remi je kao pobjeda, za nas nije. Znali smo da nam neće dati ništa besplatno, i zato sam znao da smo trebali nabiti jaki ritam. Ali nismo mogli, oni su stalno radili prekršaj za prekršajem, i mi nismo uspjeli nametnuti našu igru. I zato sam bio nervozan, jer smo kao momčad morali reagirati na pozitivniji način. Suđenje? Ja sam nervozan zato što radim s momčadi, čak i neki izrazi i ekspresije su spontane jer želim da moja momčad pobjedi. Ali poštujem rad suca jer je težak. Svi očekujemo da pomognu, zato neću nikad kritizirati rad suca, oni su kao moji igrači, pogreške bi se trebale znati oprostiti.

Mario Tokić smatra kako je njegova momčad zaslužila bodove.

- U prvom poluvremenu odigrali smo upravo onako kako smo željeli, ali nismo pobijedili isključivo zato što nismo iskoristili 6-7 situacija koje smo stvorili. Da smo zabili drugi gol, pobijedili bi. U drugom dijelu nesmotreni drugi žuti karton Bočkaja usmjerio je utakmicu, mi smo se do kraja morali braniti, no unatoč tome Hajduk nam nije stvorio niti jednu pravu priliku. Sve je teklo prema našoj pobjedi, ali ja sam napravio pogrešku uvođenjem Stolnika koji se nije snašao i po meni je taj gol za 1-1 pao kao plod te zamjene. 

Zašto ste izveli Cekicija?

- Nisam bio zadovoljan njegovom igrom, on zna da već 4-5 utakmica ne pruža ono što od njega očekujemo. Nije bio pravi, mogao je sam riješiti utakmicu.

Zašto ste preuzeli krivnju za remi?

- Vidio sam da je Carrillo uveo jednog ofenzivnog igrača na našu lijevu stranu, bio sam uvjeren da ću taj problem riješiti uvođenjem Stolinka, međutim, nije se snašao i to je ipak na koncu bila moja pogreška. Trebali smo danas pobijediti. 
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao