Obavijesti

Sport

Komentari 15

Carwin vs 'Cigano': Može li borba potrajati duže od runde?

Carwin vs 'Cigano': Može li borba potrajati duže od runde?
3

Kombinirano imaju 24 pobjede, od čega 15 nokautom, a osam polugom. Samo im triput borba nije završila u prvoj rundi. Noćas od 3 nemojte trepnuti u borbi godine

VIDEO

Noćas se u Vancouveru održava UFC 131, a glavna borba večeri je ona između Juniora 'Cigana' Dos Santosa protiv Shane Carwina. Simpatični Brazilac protiv inženjera Amerikanca, kad ih se tako predstavi, ne bi se reklo da je riječ o najjačim ljudima svijeta. 

- Ovo će biti jedna od najboljih borbi u teško kategoriji ikada - rekao je Dana White, predsjednik UFC-a, i nije ništa krivo rekao.

Kombinirano imaju 24 pobjede, od čega 15 nokautom, a osam polugom. 

Carwin je opasan tip, ali ja sam brži od njega i uvijek idem na nokaut - rekao je Junior

'Cigano' samo dvaput nije borbu završio u prvoj rundi, Mirko Filipović je izdržao do treće, a 'debeljko' Roy Nelson je jednoglasno izgubio na bodove.

Carwin je samo jednom išao u drugu rundu, a taj jedini put je izgubio, u borbi za naslov protiv Lesnara. 

S obzirom da je zbog (ne)kondicije izgubio tu borbu, odlučio je promijeniti prehranu, ali i režim treninga. U borbu ulazi nikad spremniji, ali i nikad mršaviji. Na vaganju u petak navečer imao je 115 kilograma, sedam više od Dos Santosa! 

- Carwin je opasan tip, ima 'teške' ruke i treba ga poštovati, ali ja sam brži od njega i uvijek idem na nokaut - rekao je Junior. 

Iako su obojica 'udarači', mnogi smatraju kako se Shane neće uputiti u razmjenu jer nije toliko brz, već će ići na rušenje, s obzirom na hrvačku pozadinu. No on se s tim ne slaže.

Vjerujem u svoju snagu i sposobnost nokautiranja ljudi - kaže Carwin

- Sjajan je borac, impresioniran sam njegovom preciznošću i snagom njegovih udaraca. Mislim da si idealno 'pašemo'. Bit će ekskplozivna borba. Vjerujem u svoju snagu i sposobnost nokautiranja ljudi.

Od tri ujutro budite uz neki od livestreamova (myp2p.eu ili livescorehunter.com) i kad dođe red na borbu večeri, nemojte trepnuti!

Kladionice prednost daju 'Ciganu', pobjednik za nagradu protiv Velasqueza

Brazilac je favorit u ovoj borbi. Na 10 kuna uloga, ako se kladite na njega, dobit ćete 16 kuna! Na uloženih 10 kuna na Amerikanca, ako pobijedi, možete dobiti 22 kune. Pobjednik će dobiti priliku za naslov protiv Caina Velasqueza.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše