Obavijesti

Sport

Komentari 3

Cassano potpisao za novi klub, a još ne znaju u kojoj ligi igraju

Cassano potpisao za novi klub, a još ne znaju u kojoj ligi igraju
1

Antonio Cassano potpisao je za Virtus Entellu, klub koji je ove sezone odigrao jednu utakmicu u Serie C, a onda se otvorila mogućnost nastupanja u Serie B. Međutim, talijanski savez još nije donio odluku

VIDEO

Italija je posebna zemlja. Puna prirodnih i kulturnih ljepota, mediteranskog šarma, dobre hrane i toplih, srdačnih ljudi. Ali i simbol za usporenost, neorganiziranost pa i apsurdnost. A kakva zemlja, takav i nogomet. 

Od Calcia smo stvarno dosada već na sve navikli - kašnjenje utakmica, namještanje istih, političke igrice moćnika, malverzacije s novcem, rasistički nastrojeni navijači, da ne nabrajamo dalje. No Talijani su ovoga puta nadmašili i sami sebe.

Sredina je listopada, u europskim ligama odigrano je otprilike osam kola, a jedan klub s čizme još uvijek ne zna u kojoj ligi nastupa. 

Da, dobro ste čuli. I tu se ne radi o nekakvom niželigašu. Prošlogodišnji član Serie BVirtus Entella još uvijek ne zna hoće li i ove sezone nastupati u drugoj ligi ili ga čeka natjecanje u Serie C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da situacija bude još apsurdnija, Virtus je odigrao jednu utakmicu u trećem rangu, pobijedio Gozzano s 3:1, no onda se pojavila mogućnost prelaska u viši rang te je klub iz Ligurije prestao igrati utakmice treće lige.

Za cijelu zbrku su krive financije. Naime, momčad iz Chivarija je prošlu sezonu završila na 19. mjestu Serie B (od 22 kluba) te je eliminirana u niži rang. No, situaciju su zakomplicirali BariCesena i Avellino koji su se trebali natjecati u Serie B, ali su bankrotirali time otvorivši nova mjesta u ligi.

Savez se u cijeloj situaciji nije najbolje snašao, šest klubova pretendira na tri slobodna mjesta te je trenutna situacija - pat pozicija.

Neugodno je to za klub i igrače koji treniraju i igraju prijateljske utakmice bez ikakve vizije. Čak su doveli i zvučno pojačanje - redove Virtusa Entelle oplemenio je Antonio Cassano.

Bivši talijanski reprezentativni odmah je pokazao klasu. U debiju u prijateljskoj utakmici protiv Rivarolesea upisao je tri asistencije pokazavši tako da još nije zaboravio igrati.

Nejasno je kako će se sama situacija razriješiti, kojom će metodom savez delegirati preostala mjesta, no do tada Virtus Entella ostaje u limbu, noseći titulu 'kluba-duha'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića