Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Cassanova žena gazdarica je u kući: 'Radim što mi ona kaže...'

Od svibnja smo zamijenili uloge. Žena na vaterpolo, na trening, a ja na noge u 7 ujutro i vodim brigu o djeci od njihovog buđenja do spavanja... Prema njenim uputama, kaže Antonio Cassano

Foto: Instagram
26 komentara

Antonio Cassano (37) bio je čudo od nogometaša. Ili barem čudesni talent koji bi postigao nemjerljivo više da nije bio dosta 'luda glava'. A i takav je igrao za Inter, Real, Romu i Milan!

Cassano je karijeru prekinuo prije godinu dana, a sad se uživljava u ulogu 'domaćice' jer: red je da se sportskoj karijeri vrati supruga i majka njihovih dvaju sinova - Carolina Marcialis (28).

Carolina je vaterpolistica, odlična, prvoligaška, ali dok je suprug igrao ona je karijeru stavila na čekanje i odgajala sinove Christophera i Lionela.

Stariji Christopher je pokupio tatin gen i obožava nogomet, a mlađi je Lionel (na roditeljski užas) oduševljen moto-sportom.

- Kad bi postali nogometaši ne bi im bilo lako na dresu nositi ime Cassano nakon svega, i dobroga i lošega, što sam ja napravio u karijeri. Ali moje dijete u jurnjavi na motoru... To i mene i Carolinu užasava - priča Cassano.

- Carolina je najbolje što mi se moglo dogoditi u životu, 11 godina smo u braku i to kako radi da bi se vratila tako napornom sportu kao što je vaterpolo još je jedan razlog zbog kojeg ima ne samo moju ljubav nego i divljenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐸

A post shared by 𝑪𝒂𝒓𝒐𝒍𝒊𝒏𝒂 𝑴𝒂𝒓𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒔 (@carolinamarcialis) on

Cassano i Marcialis su zamijenili uloge...

- Ona ima ogroman vaterpolski talent i neka nastavi karijeru. Ja se u vodi znam samo brčkati, ona je čudo. I da, još od sredine svibnja smo zamijenili uloge. Žena na trening, a ja na noge u 7 ujutro i vodim brigu o djeci. Pripremim im doručak, odvedem u školu, bavim se ručkom pa odem po njih u školu, pomognem oko zadaće pa se igramo i uživamo dok ih ne pospremim na spavanje. Uživam toliko da to riječi ne mogu opisati... Nakon svih ovih godina dok sam bio na pripremama, treninzima i utakmicama, gledati ih kako rastu i odgajati ih, učiti životu, to je radost od koje ne postoji veća.

Dakle sad je muško 'vlast' u kući.

- Ma nisam ni blizu 'vlasti'. Moja Carolina je posebna mama i supruga, normalno da ona i dalje zapovijeda, ja samo pokušavam napraviti onako kako ona kaže da treba.

Žena se vratila sportu, znači Christopher i Lionel neka ne očekuju brata i(li) sestru?

- A ne, ne... Carolina i ja imamo 'projekt' i u planu je još najmanje dvoje djece, ali tek kada ona odluči da joj je dosta vaterpola. A što se sinova i nogometa tiče: ono najvažnije je da u nogometu uživaju - kaže Cassano pa pojašnjava:

- Govorim o onome iskonskome nogometu, na ulici, školskim igralištima s prijateljima. Tu se slobodno formiraju talenti koji izlaze iz limitiranosti i okvira današnjih Škola nogometa u kojima je nogomet više zadaća, a ne što bi posebno djeci jedino i trebao biti: beskrajni užitak - rekao je nogometni genij u mirovini, tata i suprug Antonio Cassano kojeg je, kako sam kaže, Carolina Marcialis nabolje promijenila kao osobu, kao muškarca i kao roditelja.

Naši partneri pišu
Message