Obavijesti

Sport

Komentari 10

Cavaliersi srušili Bogdanovića sa sirenom, Zupcu tek mrvice

Cavaliersi srušili Bogdanovića sa sirenom, Zupcu tek mrvice
1

A nevjerojatni Denver Nuggetsi jednostavno ne staju! Fale im tri startera, no Nikolu Jokića i Jamala Murraya to ne mori, a sinoć su izvrsnim partijama srušili Dončićeve Maverickse

VIDEO

Bojan Bogdanović i njegovi Indiana Pacersi trebali su imati lagan posao na domaćem terenu protiv jedne od najgorih ekipa lige, Cleveland Cavaliersa, no ipak nije bilo tako. Cavsi su u posljednjoj sekundi pobijedili košem Larryja Nancea Juniora za 92-91.

Ispodprosječnu večer imao je Babo, koji je zabio 14 poena, a imao je i loš postotak šuta (35,7%, pet od 14). Općenito se u Pacersima nitko nije previše iskazao, ali je zato na suprotnoj strani sin legendarne 'četvorke' Sunsa i Cavsa, Nance Jr., imao pravu svestranu partiju - 15 poena, 16 skokova, šest asistencija i, naravno, šut za pobjedu. No neki navijači Cavsa nisu bili zadovoljni, ipak žele što bolji izbor na nadolazećem draftu, a ne par pobjeda više...

NBA: Cleveland Cavaliers at Indiana Pacers

A dobra vijest za hrvatske navijače? Gotovo 14 minuta Ante Žižića, i to u napetoj utakmici. No nije ih Ante baš najbolje iskoristio, tek dva poena, četiri skoka i dvije asistencije.

Grumenje iz Colorada 

Denver Nuggetsi su naprosto - nevjerojatni. Nikola Jokić potpuno je anulirao svoje obrambene mane ove sezone, a usprkos ozljedama čak tri startera - Willa Bartona, Garyja Harrisa i Paula Millsapa, momčad Mikea Malonea - razvaljuje! Prvi su na Zapadu s 21-9, u leđa im gledaju i moćni Golden State Warriorsi, a sinoć su u Mile High Cityju svladali Dallas Maverickse 126-118.

Jednu utakmicu Denver dobije obranom, drugu napadom, no uvijek imaju rješenje! A Nuggetse su predvodili zaigrani bek Jamal Murray s 22 poena, sedam skokova te fenomenalnih 15 asistencija, a nevjerojatan je, sad već standardno, bio srpski centar Nikola Jokić s 32 poena, 16 skokova, četiri asistencije te tri ukradene lopte. Pa Jokara se igra košarke!

Uz njih dvojicu, imali su Nuggetsi još čak pet dvoznamenkastih igrača, što je jednostavno bilo previše za Luku Dončića i Harrisona Barnesa. Slovensko čudo od djeteta započelo je utakmicu na 'jedinici', a Luka je onda pokazao da mu pozicije zaista ne predstavljaju problem s 23 poena, šest skokova i 12 asistencija. Vukao je i 'škrti' Barnes, koji je imao 30 poena, ali - nula asistencija.

D'Angelova zahvalnica

D'Angelo Russell i Netsi svladali su Los Angeles Lakerse na domaćem terenu 115-110, a Russell se bivšoj ekipi zahvalio s 22 poena, 13 asistencija te tricom koja je prelomila utakmicu.

Na suprotnoj strani vukao je LeBron James (36 poena, 13 skokova, osam asistencija) sa svojim mladim pomagačima, Lonzom Ballom (23 poena, šest skokova) te Kyleom Kuzmom (22 poena, 11 skokova), a dvije minute je igrao i Ivica Zubac, no zabilježio je tek jednu blokadu i jednu asistenciju.

Svi rezultati

Indiana Pacersi - Cleveland Cavaliersi 91-92
Denver Nuggets - Dallas Mavericks 126-118
Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 115-110
Atlanta Hawks - Washington Wizards 118-110

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve