Obavijesti

Sport

Komentari 135

'Čekamo kiks Dinama, a imamo još i dva međusobna susreta'

'Čekamo kiks Dinama, a imamo još i dva međusobna susreta'
1

"Ne bih bio zadovoljan drugim mjestom. Igrat ćemo i čekati kiks Dinama. Ako ne kiksaju, što se tu može. No ne zaboravite da igramo još dvije međusobne utakmice"

VIDEO

Hajduk je u lijepom nizu od 15 prvenstvenih utakmica bez poraza, protiv Lokomotive u Maksimiru upisali su šestu pobjedu za redom i s puno optimizma gledaju prema nastavku sezone. S dobrim igrama Hajduka proigrao je i Franko Andrijašević.

- U početku nije bilo kako treba, nije se bilo lako nositi s ozljedama. Niti prve dvije utakmice nisu bile najbolje zbog čega je trener neke od nas i kritizirao, no bio mi je to dodatni motiv. Vratio sam se u formu, shvatio sam kako imam novu priliku, spreman sam fizički i u glavi i vjerujem u dobru polusezonu – kazao je Andrijašević, koji tvrdi kako u svlačionici Hajduka ne gledaju ni prema vodećem Dinamu, ali ni prema onim konkurentima u borbi za Europu.

- Nastojimo pobijediti svaku iduću utakmicu, tko zna, možda će doći vrijeme kad ćemo i o Dinamu razmišljati – kaže Andrijašević, koji se nije odrekao ni reprezentativnih ambicija.

- Ako budem igrao dobro.... nasmijao se Franko.

Dojam je kako Hajduk igra lako, kako bez previše napora melje protivnike.

- Ova protiv Lokomotive je izgledala nekako najlakše. Dobro smo se postavili, dojam je da smo sa 60-70% snage dobili utakmicu, ali nije bilo tako.

Uoči utakmice pohvalio ga je trener protivnika Ivković.

- Nema slađe nego kad te pohvali trener protivnika, želiš mu zabiti da te opet može hvaliti, ha, ha, ha.... Meni je nekako uvijek poseban osjećaj igrati na Maksimiru, premda na drugoj strani nije Dinamo.

Slična razmišljanja ponudio je i Anton Maglica.

- Gledamo samo sebe, no ako ovako nastavimo, normalno je da ćemo gledati i prema Dinamu. Ne bih bio zadovoljan 2. mjestom. Igrat ćemo i čekati kiks Dinama. Ako ne kiksaju, što se tu može. No ne zaboravite da igramo još dvije međusobne utakmice...

Maglici posebno gode pohvale trenera Tudora.

- Njegove pohvale su me inspirirale, zato sam mu i potrčao u zagrljaj nakon postignutog gola. Hvala mu na ukazanom povjerenju – otkrio je Maglica, koji je sretan i usporedbama s Nikolom Kalinićem.

- Gode mi te usporedbe, Nikola je odličan napadač, reprezentativac, napravio je veliki transfer iz Hajduka, nadam se da bih i ja mogao... Znam da mogu i bolje, nisam zadovoljan sa samo šest golova, ali nije ni tako loše. Možda je ovo moje proljeće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju