Sport

Komentari 19

Čelnici Intera ludi na belgijskog veznjaka: Ne želimo ga blizu...

Čelnici Intera ludi na belgijskog veznjaka: Ne želimo ga blizu...

Belgijski veznjak i zvijezda Intera Radja Nainggolan opet se ogriješio o disciplinski kodeks kluba te je suspendiran do daljnjeg. Iz kluba su poručili kako ga ne žele blizu kluba u skorije vrijeme

Inter je kupio tempiranu bombu, robu s greškom!

Inter ga je suspendirao na neodređeno vrijeme, a s razlozima suspenzije nisu željeli izlaziti u javnost. Pretpostavlja se da je suspendiran zbog kockanja. 

Kako je pisala talijanska La Stampa, policija je kroz istragu našla čekove koje je Nainggolan ispisao sebi u kasinu u Monte Carlu u kolovozu, a navodno se radi o povećim svotama novca.

- Možemo potvrditi da je Radja Nainggolan privremeno suspendiran od svih nogometnih aktivnosti zbog disciplinskih razloga. Rečeno mu je da se kloni kluba na neodređeno vrijeme - napisao je Inter u priopćenju.

Mnogi su se iščuđavali kada je Roma pustila Radju Nainggolana u Inter za skromnih 38 milijuna eura i relativno anonimnog veznjaka Nicoloa Zanioloa

Roma je čak i otjerala Nainggolana, na što se po odlasku iz kluba požalila 'belgijska Ninja'. Radja je bio miljenik navijača Rome i teško im je pao njegov odlazak u redove mrskog im Intera, ali kako vrijeme prolazi čini se da je uprava rimskog kluba odradila vrhunski posao.

Radja Nainggolan oduvijek je bio etiketiran kao zločesti dečko nogometa. S pravom, rekli bismo. Belgijski izbornik Roberto Martinez izbacio ga je iz reprezentacije jer mu se karakterno nije uklapao u priču, a smetalo mu je i što je igrač pušio na reprezentativnim okupljanjima. Nainggolan je od 2009. i debija za belgijsku A selekciju skupio samo 30 nastupa.

Ni u Romi nije bio imun na incidente, ali su tradicionalno žestoki Romini navijači mogli prijeći preko toga. Prošle sezone na društvenim mrežama objavio je video na kojem puši i pije na proslavi Nove godine. Dugo je bio na tankom ledu, ali je vraćen u momčad nakon što je nekoliko utakmica odgledao s tribine.

U tom trenutku Roma je prelomila i shvatila da se mora riješiti igrača koji je već ušao u tridesete godine. Inter je naivno zagrizao i kupio Radju, a ovaj je do polusezone skupio 15 nastupa. Neće još dugo trajati u Interu, čini se...

 

Najčitaniji članci