Obavijesti

Sport

Komentari 8

Celtic i Ajax kao favoriti slavili, suša golova na tri utakmice...

Celtic i Ajax kao favoriti slavili, suša golova na tri utakmice...
1

Prve tri utakmice dana igrane su u 19.00 sati, a sve tri su završile bez pogodaka. BATE Borisov je ugostio finski HJK, a iako su Bjelorusi bili favoriti, igrači Helsinkija su uspjeli izboriti remi u gostima

VIDEO

Srijeda je donijela novih pet dvoboja u kvalifikacijama za Ligu prvaka. U drugom pretkolu najzanimljiviji ogled je bio onaj Celtica Rosenborga, a momčad Brendana Rodgersa je stigla do važne pobjede nad Norvežanima.

Rosenborg je u vodstvo doveo Meling na asistenciju Bendtnera da bi potom Škoti preokrenuli pogocima Edouarda u 43. i 75. te Ntchama u 46. minuti i tako u uzvrat otišli s rezultatom 3:1.

Ajax je rutinski odradio posao protiv Sturma iz Graza. Nizozemci su pobijedili 2:0, a strijelci za kopljanike su bili Hakim Ziyech u 15. i Lasse Schone u 57. minuti nakon što je pospremio odbijanac iz penala koji mu je obranio vratar SturmaAjax je mogao zabiti još pokoji zgoditak, ali Klaas-Jan Huntelaar nije uspio iskoristiti šanse u 67. i 87. minuti, Jorg Siebenhandl je obranio oba udarca i tako spriječio potop Austrijanaca.

Prve tri utakmice dana igrane su u 19.00 sati, a sve tri su završile bez pogodaka. BATE Borisov je ugostio finski HJK, a iako su Bjelorusi bili favoriti, igrači Helsinkija su uspjeli izboriti remi u gostima i tako si otvoriti šansu za eventualan prolaz kada BATE bude gostovao u Finskoj. Domaćin je bio bolji suparnik većim dijelom utakmice, ali nikako nisu uspjeli srušiti Fince.

Sljedeći dvoboj Kukesija Qarabaga je također završio rezultatom 0:0, jer Qarabag nije uspio bolju igru okruniti pogotkom. Spomenimo i da je za Qarabag cijelu utakmicu odigrao bivši igrač Hajduka Filip Ozobić, a igrači Kukesija nisu uspjeli uputiti udarac u okvir gola Azera.

I utakmica u Bugarskoj je završila 0:0. Pravo je čudo kako je mađarski MOL Vidi uspio izaći neporažen iz dvoboja s Ludogoretsom. Bugari su napadali svih 90 minuta, u kojima su uputili 16 udaraca dok su Mađari za isto vrijeme uputili tek dva. Bugarska momčad je bez pobjede ostala zbog nepreciznosti, od 16 upućenih udaraca, tek tri su išla u okvir gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković