Obavijesti

Sport

Komentari 3

Červar bez ugovora: I dalje se želim oprostiti s medaljom s OI

Červar bez ugovora: I dalje se želim oprostiti s medaljom s OI
1

Bilo je planirano da Lino Červar napusti kormilo rukometne reprezentacije nakon kraja ovoljetnih Igara. No OI su odgođene, a Lino bi u dogovoru sa savezom htio biti izbornik i 2021. godine

VIDEO

Rukometna reprezentacija trebala je u travnju igrati kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu. Francuska, Portugal i Tunis trebali su biti naši protivnici. Dvije najbolje momčadi išle bi u Tokio. Kvalifikacije su odgođene za dva mjeseca, a sad i OI i i to za godinu dana zbog korona virusa. 

Pokretanje videa...

00:33

Lino Červar s Hrvatskom je osvojio srebro na Europskom prvenstvu u siječnju, a Olimpijske igre ove godine trebale su biti njegovo posljednje natjecanje na klupi reprezentacije, ali sad se sve mijenja.

- Moja je želja da ostanem na klupi reprezentacije još godinu i pol dana. Naravno, ako me zdravlje posluži. Sve ovisi o rukometnom savezu, ali ja bih želio otići s klupe reprezentacije s medaljom iz Tokija iduće ljeto, s obzirom da su igre odgođene- rekao nam je Lino Červar.

U siječnju je Svjetsko prvenstvo u Egiptu pa ćemo Maga di Umaga na klupi gledati na još dva velika natjecanja. Vjerujemo da će ljudi u savezu biti za varijantu Lina na klupi na ta dva natjecanja.

- Sad se sve mijenja. Mogli bismo ostati bez tih kvalifikacija za OI. Moguće je da bi se onda gledao plasman na SP-u kao kvalifikacijski za Tokio. To znači da bismo na Svjetskom prvenstvu morali 'zapeti', napraviti odličan rezultat da osiguramo Igre - kaže Lino.

Domagoj Duvnjak uskoro će imati 32 godine. Godinama je lider "kauboja", ali je godinama i načet ozljedama.

- Mislim da je njemu dobro došla ova stanka. Ubijao ga je ritam utakmica. Sad se barem malo može odmoriti iako sam svim igračima naložio da održavaju formu. Za njega odgoda Tokija od godinu dana vjerujem ne bi ništa promijenila. Vjerujem da ćemo ga i na Igrama 2021. godine imati u dobrom stanju. U ovih godinu dana stasat će i još neki mlađi igrači. Bit ćemo mi jako dobri na tim Igrama, vjerujem da ćemo ih osigurati - optimističan je Červar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu