Obavijesti

Sport

Komentari 1

Červar: Protiv Francuza po pobjedu, ali s odmornima

Červar: Protiv Francuza po pobjedu, ali s odmornima
5

Protiv Francuske dat ćemo priliku drugim igračima, koji su manje igrali, rekao je izbornik, presretan zbog ostvarenog plasmana u polufinale

VIDEO

Izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar bio je zadovoljan na novinskoj konferenciji nakon plasmana u polufinale SP-a. Kako i ne bi kad je ova generacija u devet nastupa na velikim natjecanjima osam puta bila polufinalu. Na to je potsjetio i Červar, dodavši kako je to potvrda kvalitete.
- Moram čestitati svima, logistici, Savezu... To je zajednički uspjeh svih nas. Naravno da zasluge idu i navijačima, koji nas sjajno podržavaju. Sada smo ispunili prvi cilj, idemo dalje i želimo petu medalju u zadnjih šest godina- rekao je Červar.
- Stigao nas je umor. Morati ćemo regenerirati momčad i dobro se odmoriti. Protiv Francuske dat ćemo priliku drugim igračima, koji su manje igrali - najavio je izbornik.

NIŠTA OD SLOBODNE VEČERI, BALIĆ 'ZAKOPČAN' O OZLJEDI
Nakon utakmice Balić je šepajući prošao prema svlačionicama.
- Boli me noga, tako je to. Molim vas, nemojte me više pitati za zdravlje - dobacio je u prolazu naš ponajbolji igrač i nestao iza željeznih vrata.
- Ivano se požalio da ga bole koljeno i leđa - rekao je izbornik Lino Červar i kašljucajući zaključio:
- Zato ga nisam koristio u drugome poluvremenu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, držao se za leđa i zglob. Znam da ga boli, ali igrat će, nije on od onih koji glume. Hrvatska je osigurala polufinale i možda su igrači zaslužili nagradu, posjet žena i djevojaka.
- Ništa od toga, nema slobodne večeri - oštro je reagirao Červar i nastavio promuklim glasom:
- Moramo iskoristiti svaki trenutak da odmorimo igrače, bit će posla za fizioterapeute i doktore. Vidite i ja sam bolestan već sedam dana pa 'igram’. Slomila me prehlada ili što već...
Protiv Francuza će taktizirati.
- Sigurno je da ću neke igrače odmarati, a neki novi će dobiti priliku - tajnovit je bio Červar i odmah odbacio mogućnost kalkulacija:
- Nema kalkuliranja. Protiv Francuske idemo na pobjedu!

SVI PRETRNULI NAKON PADA U 25. MINUTI
Igrala se 25. minuta utakmice, Ivano Balić se digao na šut preko slovačkog bloka, a Petro ga je oštro povukao za ruku. Ivano je svom silinom pao na leđa, uz bolni krik. Previjao se ležeći na boku, od silnih bolova na licu mu se vidjelo da pati. Izbornik Červar bespomoćno je širio ruke i gestikulirao prema sucima.
Srećom, nakon brze intervencije fizioterapeuta Damira Kajbe Balić je bio spreman za igru, no Lino nije želio riskirati u drugom poluvremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"