Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ibričić pobijedio Špacu, Edin Džeko zabijao je kao na traci

Ibričić pobijedio Špacu, Edin Džeko zabijao je kao na traci
20

Srna nije zaigrao zbog ozljede trbušnog zida, no zato je Stanko Poklepović došao na svoje. Kada već ne može biti trener u velikom, može u malom nogometu...

VIDEO

Deveti po redu 'Turnir 4 kafića' u gradu pod Marjanom ove je godine u Spaladium areni okupio oko 7 tisuća gledatelja. Momčad Kauri pobijedila je Equador 2-1, a najbolji igrač i strijelac turnira bio je Edin Džeko s tri gola. Dva od tri zabio je u finalu, a s terena je ispraćen ovacijama. 

Za pobjedničku momčad osim Džeke igrali su Senijad ibričić i Danijel Pranjić, a trener im je bio Ivan Pudar.

U prvom polufinalu Equador je pobijedio Stella Maris 4-2.

Najveće zvijezde bile su Zvone Boban, Ivan Rakitić, Miki Rapaić, te Darijo Srna koji zbog ozljede trbušnog zida nije zaigrao.

- Nisam igrao, ali sam došao podržati ovu priredbu. Uvijek ću se odazvati kad su humanitarne utakmice u pitanju - kazao je kapetan Šahtara i nogometne reprezentacije.

U drugom polufinalu momčad kafića Kauri pobijedila je Vanillu na sedmerce. Najveće zvijezde tog dvoboja bile su Edin Džeko, Senijad Ibričić, Ivica Križanac i Rui Barros.

- Radi djece ništa nije teško, čast mi je da mogu biti tu, ako Bog da doći ću i dogodine, na 10. izdanje - rekao je Senijad Ibričić. 

Legendarni veznjak Porta, 45-godišnji Rui Barros također je bio oduševljen atmosferom.

- Pozvali su me Ivica Mornar i Denis Putnik, da odigram humanitarne utakmice i vidim Split. Sve je super, lijepo, oduševljen sam i nadam se da ću pononovno doći - rekao je omaleni Portugalac.

U svečanom programu između utakmica Enis Bešlagić bio je glavna zvijezda, a izviždala ga je poublika kada je rekao da u momčadi Kaurije igra i nekoliko BiH reprezentativaca.

- Nemojte, nemojte, čekajte da završim - povikao je Enis, a dvorana je zašutjela. Već nakon nekoliko trenutaka Enis je natjerao publiku da zajedno s njim zapjeva himnu Kaurija, Jazz'ba, Jazz'ba...

Prva zvijezda turnira ipak je bio bosanski dijamant Edin Džeko kojeg traži pola Europe. 

- Kad bih znao kuda ću otići, odmah bi vam rekao, ali stvarno ne znam. Na odmoru sam i ne mislim o tome - kaže Džeko koji navodno odlazi u Milan.

- Ma ne znam, ja sam samo navijač Milana, ne mogu reći da želim samo u taj klub. 

Popularni Stanko Poklepović bio je trener Equadora, a s time se malo i našalio.

- Kad ne mogu biti trener u velikom, mogu bar u malom nogometu. Počašćen sam što sam tu. Sve je fantastično, ovo samo Split može napraviti. 

Na turniru se našao i Ivica Križanac koji je nedavno odlučio prekinuti karijeru i iz hladne Rusije došao je kući, u Split.

- Nije me zvao nitko iz Hajduka, moja je želja bila da se vratim kući i živim s obitelji, ali to nije vezano za Hajduk - jasan je bio Križanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika