Obavijesti

Sport

Komentari 29

Cheechoo: Želim PlayStation pod bor, bio sam jako dobar...

Cheechoo: Želim PlayStation pod bor, bio sam jako dobar...
5

Zaželio sam PlayStation. Bio sam dobar dečko cijelu godinu, nadam se da će mi ga Djed Božićnjak donijeti pod bor, rekao je Cheechoo uoči spektakla u petak...

VIDEO

Hokejaše Medveščaka u petak 27. prosinca očekuje spektakl pred 15.000 navijača u Areni protiv dvostrukog uzastopnog prvaka, moskovskog Dinama, pa će za Božić morati paziti da ne pretjeraju u jelu i piću.

Sportskom direktoru Aaronu Foxu iz Amerike je došao otac David, koji je u sezoni 2008./2009. bio oružar u Medveščaku.

– Ponosim se svojim sinom, lijepo je vidjeti kakvu je momčad složio. Ostajem tu na dvije utakmice u Areni – rekao je Fox stariji te dodao:

– Bavim se soboslikarstvom, no i kod nas u Americi je kriza pa posao ne ide dobro kao prije. Najboljem igraču Medveščaka u Zagreb su iz Amerike stigli roditelji, izravno iz indijanskog rezervata Moose Factory.

– Već smo kupili i okitili bor. Moj dvogodišnji sin prvi je put sudjelovao u kićenju. Bit će to pravi obiteljski Božić, uživat ćemo u centru Zagreba i u stanu uz božićni ručak – rekao je Cheechoo te otkrio što je zaželio pod bor.

– Zaželio sam PlayStation. Bio sam dobar dečko cijelu godinu, nadam se da će mi ga Djed Božićnjak donijeti pod bor. Također, zaželio sam i da uđemo u doigravanje.

Cheechoo, koji je odrastao u indijanskom rezervatu, rekao je da se Božić ondje slavi slično kao i širom Amerike ili u Europi.

- U Moose Factoryju Božić slavimo svi zajedno, u kući od bake i djeda. Okupimo se i otvaramo zajedno darove. Ima puno fine hrane, jede se purica. Zahvaljujemo Bogu što nam je sve to omogućio.

Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nije si zaželio novi PlayStation, njegove želje više su usmjerene na hokej.

– Glavna želja mi je da uđemo u doigravanje, ali imam još jednu želju, da iduće sezone uspijemo dovesti Bornu Rendulića. On je najbolji hrvatski hokejaš i bila bi sjajna stvar da igra za nas.

Borna je ovih dana u Zagrebu jer je u finskoj ligi stanka. Sportski direktor Aaron Fox već je s njim kontaktirao.

Zna se Rendulićeva želja da se iduće sezone okuša u Americi, no tko zna, možda ga uspije nagovoriti. Bilo bi to odlično za hrvatski hokej.

Osveta dinamovcima

Jonathan Cheechoo na kraju je najavio dvoboj protiv Dinama u petak u Areni.

– Jedva čekam, navijači će biti još glasniji nego u Ledenoj. Nadam se da ćemo seriju utakmica u Areni otvoriti pobjedom. Vrijeme je za osvetu Dinamu za onu utakmicu u Moskvi kada nam je zabio dva gola u posljednjoj minuti te pobijedio s 5:4 – zaključio je Cheechoo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...