Obavijesti

Sport

Komentari 36

Chelsea slavio, Torres je zabio prve golove nakon 12 i pol sati

Chelsea slavio, Torres je zabio prve golove nakon 12 i pol sati
4

U 16. kolu engleske nogometne lige Chelsea je slavio protiv Sunderlanda 3-1. Bila je to prva pobjeda Rafaela Beniteza. Torres je zabio prve golove nakon 12 i pol sati...

VIDEO

Čini se da se "kockice" u Chelseaju kod novog menadžera, nakon dva remija i poraza (u prvenstvu) ipak slažu. Nakon što su razmontirali danski Nordsjaelland na Stamford Bridgeu sa 6-1 u Ligi prvaka, londonski sastav slavio je u gostima kod Sunderlanda s uvjerljivih 3-1.

Čovjek utakmice bio je španjolski reprezentativac Fernando Torres, koji je nakon 11 minuta prvog poluvremena doveo Chelsea u vodstvo, čime je ujedno prekinuo i premierligaški post od 12 i pol sati bez postignutog gola! 

Torres je iskoristio ubacivanje Edena Hazarda i nogom zakucao loptu u desni gornji kut Sunderlandova gola. U posljednjoj minuti prvog poluvremena Španjolac je postigao i svoj drugi gol na susretu. Precizan je Torres bio s bijele točke.

Nakon svega četiri minute igre u nastavku Juan Mata pospremio je jedan obranjeni "otpadak" u mrežu za visokih 3-1, a konačan rezultat postavio je Adam Johnson u 66 minuti.

Chelseaju je ovo prva pobjeda u Premierligi nakon 20. listopada ove godine kada je na White Hart Laneu pao Tottenham s 4-2. Inače, dobio je Chelsea osmi put (!) zaredom u prvenstvu Sunderland u gostima.

Arsenal prekinuo crni niz

Nogometaši menadžera Arsenea Wengera (Arsenal) su također prekinuli neugodnu seriju od tri utakmice u Premierligi bez pobjede. S 2-0 je na Emiratesu poražen West Bromwich, no oba su pogotka "topnici" postigli s bijele točke. Točnije, dvaput je bio precizan Mikael Arteta, po jednom u svakom poluvremenu.

Premiership, 16. kolo:

Arsenal - West Bromwich 2-0 (Arteta 26-11m, 64-11m)

Aston Villa - Stoke City 0-0

Southampton - Reading 1-0 (Puncheon 61)

Sunderland - Chelsea 1-3 (Johnson 66 / Torres 11, 45+2-11m, Mata 49)

Swansea - Norwich 3-4 (Michu 51, 90+2 De Guzman 59 / Whittaker 16, Bassong 40, Holt 44, Snodgrass 77)

Wigan - QPR 2-2 (McCarthy 19, Beausejour 74 / Nelsen 26, Cisse 71)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše