Obavijesti

Sport

Komentari 10

Chelsea spustio McGregoru: Da smo htjeli ludog Irca, zaposlili bismo Roya Keanea za trenera

Chelsea spustio McGregoru: Da smo htjeli ludog Irca, zaposlili bismo Roya Keanea za trenera

Nakon što je na društvenim mrežama objavio video u kojem se predstavlja kao novi menadžer Chelseaja, iz londonskog kluba ubrzo je stigao odgovor

VIDEO

 Ruski milijarder Roman Abramovič (55) planira prodati Chelsea za tri milijarde funti zbog aktualnih ratnih zbivanja u Ukrajini, a u cijelu priču upleo se i jedan od najkontroverznijih sportaša današnjice. Irski UFC borac Conor McGregor 'zapalio' je društvene mreže objavom u kojoj govori da je zainteresiran za kupnju londonskog kluba.

Pokretanje videa...

05:27

McGregor je prema Forbesovoj listi najplaćeniji sportaš 2021. godine, a ukupno je inkasirao 180 milijuna dolara, od čega je 158 zaradio izvan kaveza. 

Zasigurno je jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda, ali Chelsea je ipak prevelik zalogaj za Irca koji u karijeri nije zaradio iznos koji Abramovič traži. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

McGregor je na Twitteru objavio i video u kojem se predstavlja kao novi menadžer Chelseaja, a iz kluba je ubrzo stigao odgovor koji se Ircu zasigurno neće svidjeti. 

"Hvala Conoru McGregoru, ali da smo htjeli ludog Irca vruće glave, zaposlili bismo Roya Keana kao menadžera", odgovorili su iz Chelseaja na društvenim mrežama McGregoru. 

Jedan od najuspješnijih iriskih nogometaša svih vremena Roy Keane (50) i nekadašnja legenda Manchester Uniteda s kojim je osvojio 17 trofeja, danas je pomoćni trener u Nottingham Forestu.

Abramovič se, pak, prije nekoliko dana oglasio povodom odlaska iz kluba, no neki su mislili da je to samo jedan od spinova kojim se već koristio.

- Tijekom skoro 20-godišnjeg vlasništva Chelseaja uvijek sam gledao na svoju ulogu kao čuvara kluba, čiji je posao osigurati da smo uspješni kao što smo danas, ali i graditi budućnost te igrati pozitivnu ulogu u zajednicama. Uvijek sam donosio odluke iz srca u najboljem interesu kluba i ostajem predan tim vrijednostima. Zato dajem klub na brigu Chelseajevoj humanitarnoj organizaciji. Mislim da su u ovom trenutku oni u najboljoj poziciji za brigu o interesima kluba, igrača, svih zaposlenih i navijača - rekao je u priopćenju prije nekoliko dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi