Obavijesti

Sport

Komentari 29

Chelsea u derbiju slomio City i preskočio ga na trećem mjestu

Chelsea u derbiju slomio City i preskočio ga na trećem mjestu
1

Branič Chelsea David Luiz 'crna je mačka' klubovima iz Manchestera. Nakon što je porazio United početkom mjeseca, načeo je mrežu Cityja za slavlje Bluesa 2-0

VIDEO

U derbi utakmici 30. kola engleskog Premiershipa, nogometaši Chelseaja su na svom Stamford Bridgeu uspjeli slomiti Manchester City i pobijediti s 2-0...

Prvog dana ovog mjeseca Chelsea je na istom mjestu pobijedio drugi klub iz Manchestera, United, s 2-1, a jedan pogodak je tada za domaćina postigao obrambeni igrač David Luiz.

Dotični je bio strijelac i ključnog pogotka ove nedjelje. U 79. minuti je zahvatio loptu glavom, ubačenu iz slobodnog udarca od strane Drogbe, premda je bio pod pritiskom dva igrača Cityja i poluokrenut leđima od gola. No, lopta je završila u suprotnom dijelu mreže čime je Chelsea naplatio bolju igru i inicijativu u ovom ogledu.

Inače, istog su dana tijekom siječnja u Chelsea došli ugledni napadač Fernando Torres i Brazilac David Luiz. I dok Torres još uvijek čeka premijerni pogodak, branič Luiz ih je postigao dva i to u vrlo bitnim utakmicama.

Manchester City je igrao bez ozlijeđenog Carlosa Teveza (bosanski reprezentativac Edin Džeko je odigrao svih 90 minuta), te se odlučio za posve obrambenu taktiku. Čak i kada su primili pogodak nisu imali niti snage, a niti znanja, krenuti po izjednačenje. Čak štoviše, Chelsea je u posljednjih deset minuta stvarao prilike pred suparničkim vratima, a potvrda pobjede je došla pogotkom još jednog Brazilca iz Chelseaja - Ramiresa u 93. minuti.

U ranije odigranom nedjeljnom ogledu Liverpool je pobijedio u gostima Sunderland 2-0. Prvi put su od 1. minute za Liverpool zaigrali Suarez i Carroll, dva siječanjska pojačanja kluba s Anfielda. Prvospomenuti je postigao pogodak za 2-0 i to gotovo iz mrtvog kuta, dok je domaćina načeo Dirk Kuyt precizno izvevši jedanaesterac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju