Obavijesti

Sport

Komentari 45

Chicharito oduševljen: Molim vas, dajte Modriću Zlatnu loptu

Chicharito  oduševljen: Molim vas, dajte Modriću Zlatnu loptu
1

I dok bivši suigrač Chicharito lobira za Zlatnu lptu, Luki Modriću kapu su skinuli Jamie Carragher, Ian Wright, Gary Neville... Hrvatskog veznjaka istaknuli su kao jednog od najzaslužnijih za novi naslov

VIDEO

Luka Modrić ponovno je pokazao da je najbolji kad Realu to najviše treba. Predstavom u finalu Lige prvaka, pogotovo u drugom poluvremenu u Cardiffu, Luka je još jednom začepio usta svim kritičarima i dokazao da je vjerojatno i najbolji veznjak današnjice. Njegova asistencija za drugi gol Cristiana Ronalda bila je djelo majstora, a prezentacija na terenu oduševila je i one koje ne možete prevariti - same nogometaše.

Legende poput Iana Wrighta i Jamieja Carraghera nisu mogle sakriti oduševljenje igrom hrvatskog maestra, no jedan je Modrićev bivši suigrač predložio nešto o čemu sve više navijača sve glasnije priča.

- Zlatna lopta za Modrića, molim vas! Nevjerojatan je, prekrasno - napisao je Chicharito Hernandez na Twitteru.

Meksikanac i Luka ostali su u jako dobrom odnosu nakon samo jedne zajedničke sezone u Realu, a Chicharito je i ranije govorio da je dolazak Luke Modrića jedan od najboljih transfera Reala u povijesti.

Real je pun najvećih svjetskih zvijezda, no rijetko koja od njih je vrijedna kao Luka. Svjesni su toga i neki bivši nogometaši, oni utakmice poput ove gledaju drugačijim očima od ostalih pa kada kažu da je Modrić 'čudesan', onda to ima i posebnu težinu.

- Luka Modrić je impresivan - napisao je Ian Wright na Twitteru.

- Casemiro i Luka bili su izvanredni - piše Gary Neville, a Jamie Caragher posebno je izdvojio hrvatskog veznjaka i Ronalda:

- Modrić je vrh, a Cristiano Ronaldo najveći strijelac svih vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju