Obavijesti

Sport

Komentari 74

Nova blamaža Hajduka: ''Nije mi jasno zašto se igrači boje''

Nova blamaža Hajduka: ''Nije mi jasno zašto se igrači boje''
7

Nogometaši Hajduka u 27. kolu HNL-a doživjeli su novu blamažu. Cibalia je slavila na Poljudu 2-1, a Dinamo je golovima Moralesa i Rukavine uspješno prošao Šibenik

VIDEO

Od momaka očekujem da prikažu trku i borbenost na razini onoga što smo igrali u Koprivnici, te da u kombinatorici bude barem malo manje pogrešaka, optimističan je bio trener Hajduka Ante Miše uoči subotnjeg ogleda s Cibaliom u 27. kolu HNL-a.

No, kao i većinu sezone 'bili' nisu pokazali ni b od borbenosti na Poljudu što ih je koštalo šestog ovosezonskog poraza. Vinkovčani su još jednom rastužili Hajdukove navijače pobjedom od 2-1.

Promjena trenera i Uprave nije rezultirala nikakvim pomakom. Iako su utakmicu otvorili na najbolji mogući način golom Duje Čopa u 12. minuti, to je bilo sve od Splićana. Vodstvo domaćih trajalo je samo dvije minute kad Prgomet ekspresno  izjednačuje nakon Čuljakovog prodora i ubačaja s desne strane. Do kraja poluvremena Cibalia je pošteno namučila Radoševića koji skida Jurićev udarac s gol-linije.

U nastavku Prgomet i Čuljak su zamijenili uloge. Potonji je preokrenuo rezultat nakon Prgometova ubačaja koji Čuljak iskorištava na najbolji način te gađa sa 16 metara za pobjedu i nove muke Ante Miše. Hajduk je zadnjih nekoliko minuta igrao s deset igrača nakon isključenja Bulkua.

- Nije mi jasno zašto se Hajdukovi igrači plaše, oni nisu igrači nekog nižerazrednog kluba - razočaran je bio predstavom svojih igrača Ante Miše te je dodao:

- Ovo su navike otprije, Hajduku predstoji puno posla da se sve ispravi... I tehnički i taktički... A o samopouzdanju neću ni govoriti. Razočaran sam, tražio sam borbenost, agresivnost. Igrači nisu bili na nivou Hajduka, zbog toga smo izgubili. Oni se moraju znati nositi s pritiskom, jer ovo je Hajduk. Pokušavam promijeniti neke stvari, ali nemam čarobni štapić, prenosi Večernji list.

Nogometašima Hajduka nakon katastrofalne partije Torcida je skandirala 'Skidajte dresove'.

Kelava obranio penal, Rukavina iznudio dva

Nogometaši Dinama, novi, stari prvaci izborili su novu pobjedu na gostovanju na Šubićevcu. Momčad Vahida Halilhodžića pobijedila je Šibenik 2-0 golovima Pedra Moralesa i Ante Rukavine.

Iako su već ranije osigurali naslov, 'modri' su došli do lake pobjede protiv blijedih Šibenčana. No, domaćini su ti koji su bili u prilici povesti. Kelava je u 19. minuti srušio Jelića. Bačelić - Grgić pucao je s bijele točke, a Dinamov golman iskupio se za pogrešku i i obranio penal. 

Dinamo je očekivano kaznio promašaj Šibenika u drugom dijelu. Najzaslužniji za pobjedu gostiju je Ante Rukavina koji je u dvije akcije iznudio faul iz kojeg se 'rodio' gol. Ruki je u 59. minuti pao na rubu kaznenog prostora, a Morales iz slobodnjaka trese Blaževićevu mrežu. Činilo se kako će Dinamo ostvariti još jednu minimalnu pobjedu, no Rukavina nakon što je izborio penal, isti realizira u 90. minuti za konačnih 0-2.

Split rutinski slavio u Zaprešiću i uzeo kartu za Europu

U izravnom dvoboju za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europa ligu nogometaši Splita rutinski su slavili 2-0 na gostovanju kod Intera u Zaprešiću. Za 2-0 pobjedu i učvršćivanje trećeg mjesta zabili su Vitaić u petoj i Serdarušić u 28. minuti.

Ostali rezultati 27. kola:

Istra 1960 - Varaždin 2:0

Zadar - Hrvatski dragovoljac 1:0

Osijek - Rijeka 0:0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu