Obavijesti

Sport

Komentari 10

Cibona poražena tek poslije 45 minuta: Mavra junak i tragičar

Cibona poražena tek poslije 45 minuta: Mavra junak i tragičar
1

Dominik Mavra odigrao je novu odličnu utakmicu, spašavao je Cibonu s tri trice u produžetku, a u posljednjem napadu blokirao ga je Michael Lee za pobjedu Mađara

VIDEO

Cibona je tek nakon dodatnih pet minuta poražena u gostima kod mađarskog Szolnokija. Bilo je 89-87, što je Ciboni deseti poraz u 19 odigranih utakmica, pa Partizan na posljednjem mjestu koje vodi u doigravanje ima tri pobjede više od branitelja naslova.

Hrvatski viceprvak vodio je 72-70 nakon koša Ivana Siriščevića na ulasku u posljednju minutu četvrte četvrtine, ali Strahinja Milošević s dva je slobodna bacanja odveo utakmicu u produžetak. 

Tamo su Mađari stalno bili korak ispred, no Dominik Mavra s dvije je trice donio vodstvo Ciboni 82-80 dvije minute prije kraja produžetka. David Vojvoda povezao je četiri koša za prelazak domaćih u vodstvo u posljednjoj minuti, no Mavra s nova dva bacanja vraća sve na početak (84-84). 

Čak i kad je Lazeric Jones zabio za 87-84, Mavra je znao odgovoriti svojom trećom tricom u dodatnih pet minuta, a Michael Lee s crte slobodnih bacanja osigurao je prednost 89-87 za Szolnoki uoči posljednjeg napada Cibone. Lopta je išla u ruke Mavri, kojeg je upravo Lee blokirao, za devetu pobjedu Mađara u sezoni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mavra je zabio 21 koš, uz šest skokova i pet asistencija. Marko Jagodić Kuridža uz 21 koš imao je i 12 skokova, dvoznamenkasti su bili i Jure Lalić sa 17 i Siriščević s 12 koševa. Vlado Ilievski nije ulazio u igru. Jones je zabio 24, a Vojvoda 21 koš za Szolnoki. 

U subotu je Cedevita pobijedila MZT, a Zadar igra u ponedjeljak protiv Mega Leksa. Na ljestvici vodi Crvena zvezda s 18 pobjeda u isto toliko utakmica, Budućnost ima 15-3, Cedevita 13-6, a Partizan 12-7. Cibona je osma s 9-10, Zadar je na omjeru 9-9. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića