Obavijesti

Sport

Komentari 56

Cico nasmijao Tokića: Je li Zagorac vaš ili naš golman?

Cico nasmijao Tokića: Je li Zagorac vaš ili naš golman?
1

Kao zagrebački dečko koji voli Dinamo moram priznati da mi je ovakav pljesak Maksimira kod izmjene jedan od najljepših trenutaka u karijeri, napisao je Pjaca

VIDEO

Dolazak na stadion i vrijeme prije utakmice su za mene bili jako emotivni, rekao je Cico Kranjčar nakon što je u povratničkoj utakmici na Maksimiru kao trener predvodio Dinamo do pobjede nad Lokomotivom 3-1 na startu nove sezone Prve lige.

- Znali smo prije da je Lokomotiva organizirana momčad. Iza sebe ima dobar europski početak koji joj je dignuo samopouzdanje tako da je krenula jako dobro, ali poslije izjednačenja držali smo ritam koji smo htjeli i došli do zaslužene pobjede - dodao je.

Dinamo je čak četiri puta pogodio stativu. Jednom je bila sretna, kod gola Soudanija, a u završnici utakmice neprecizni su bili Junior Fernandes, Marko Rog te Soudani.

- Rezultat je mogao biti i dosta uvjerljiviji jer smo imali puno prilika, ali ponovno nismo u završnici bili na razini i moramo to popraviti. Ako imamo priliku, da to kažem boksačkim žargonom, dotući protivnika, onda moramo zabijati šanse. Želim da igrači budu odlučniji u završnici - istaknuo je Cico pa ipak pohvalio Armina Hodžića koji je zabio dva od tri gola "modrih".

Žestoka je konkurencija među stativama. U odsutstvu europskog prvaka Eduarda brani Antonijo Ježina, a na klupi šansu čeka talentirani Adrian Šemper.

- U ovom trenutku Ježina je prvi golman. Mi smo imali sreću što imamo golmana europskog prvaka, dugo ga nije bilo i Ježina je kao njegova zamjena pokazao je da zaslužuje svoju priliku. Naravno, Eduardo će već protiv Vardara biti na klupi i moramo dobro vidjeti što napraviti s golmanima koje imamo jer imamo četiri kvalitetna rješenja, ali napravit ćemo najbolje za sve.

Cico je na kraju pressice nasmijao sve okupljene. Krenuo je nabrajati golmane koje Dinamo ima pod ugovorom i, nakon što je nabrojao njih pet, nije se mogao sjetiti još jednog. Pitao je Marija Tokića "Je li on vaš ili naš?" aludirajući na Danijela Zagorca.

Tokić se, kao i svi okupljeni, nasmijao i rekao:

- Koliko znam, jest. Ja računam na njega.

Pjaca: Ovacije rođenom Dinamovcu, nema bolje

Marko Pjaca dobio je ovacije maksimirskih tribina pri izlasku iz igre u 61. minuti. Čuli su se i povici "Ostani, ostani"...

"Veliko hvala svima na ovacijama kod izmjene. Kao zagrebački dečko koji voli Dinamo moram priznati da mi je ovakav pljesak Maksimira kod izmjene jedan od najljepših trenutaka u karijeri. Ovacije Maksimira kao rođenom Dinamovcu; nema bolje. Veliko hvala svima na ovome što su mi priuštili večeras i bio je to trenutak koji ću pamtiti", napisao je Pjaca na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić
Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Njihova borba neće biti za IBF titulu jer je Ukrajinac tražio izuzeće