Obavijesti

Sport

Komentari 15

Cigano, nije ti ovo '14.: Miočić veliki favorit na kladionicama

Cigano, nije ti ovo '14.: Miočić veliki favorit na kladionicama
1

Prošle su skoro tri godine od prvog susreta dvojice teškaša. Te 2014. Dos Santos je bio favorit i slavio, a ovoga puta situacija je drugačija - Miočić je favorit i predviđa mu se obrana naslova

VIDEO

Stipe Miočić i Junior Dos Santos bore se 13. svibnja u sklopu UFC-a 211 u Dallasu. Bit će to druga obrana naslova američkog Hrvata, koji je, za razliku od prošlog, ovog puta veliki favorit. Koeficijent na pobjedu Miočića iznosi 1,45 dok je na Dos Santosa 2,70.

Prošle su skoro tri godine od prvog susreta dvojice teškaša. Te 2014. Dos Santos je slavio jednoglasnom odlukom sudaca i postao zadnji čovjek koji je porazio trenutnog UFC kralja teške kategorije. Mnogi se nisu složili s takvom odlukom i smatrali su da je Stipe trebao pobijediti.

Dos Santos je od tada, vjerovali ili ne, odradio samo dvije borbe - protiv Alistaira Overeema (izgubio nokautom) i Bena Rothwella u Zagrebu (pobijedio jednoglasnom odlukom nakon pet rundi). Tada smo imali priliku vidjeti potpuno drugačijeg Dos Santosa od onog na što smo navikli - pokazao je tjelesnu spremnost i iznimnu taktičku zrelost, koja mu je i donijela pobjedu nad Big Benom. S druge strane, Miočićeva priča je nešto drugačija.

Kako je period odmicao, tako je samo rasao i napredovao. Odradio je dvostruko više borbi od Cigana, trenutno ima niz od četiri pobjede, a u zadnjih sedam upisao je samo jedan poraz - od svojeg sljedećeg protivnika. Postao je prvak i učinit će sve što je potrebno da bi zadržao pojas.

Ostaje vidjeti kako će se koeficijenti kretati do borbe, ali Miočić bi po kladionicama trebao obraniti naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina