Sport

Komentari 1

Čilić ostao bez polufinala Dohe

Čilić ostao bez polufinala Dohe

Marin je u meču imao 16 as-servisa, ali samo 58 posto ubačaja prvog servisa u odnosu na Hačanovljevih 12 aseva i 76 posto. Bio je ovo četvrti sraz Čilića i Hačanova te druga pobjeda Rusa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u dvoboju četvrtfinala ATP turnira u Dohi od Rusa Karena Hačanova s 3-6, 6-3, 4-6 nakon dva sata igre.

Čilića (ATP 24.) je poražen od 27. igrača svijeta, iako je dobio prvi set, no Hačanov je bio koncentriraniji u preostala dva seta. 

Čilić je dobro počeo, spasio tri "break" lopte u trećem gemu, da bi odmah u sljedećem oduzeo servis Rusu, što je značilo i dobitak seta. U drugom setu gotovo na isti način uzvraća Hačanov, Čilić je u prvom gemu propustio dvije lopte za obrat, a u četvrtom gubi svoj početni udarac za poravnanje u setovima.

U trećem setu nije bilo prilike za "break" sve do devete igre, kada je popustio Čilićev servis, a njime je Marin izgubio i šansu za polufinale.

Marin je u meču imao 16 as-servisa, ali samo 58 posto ubačaja prvog servisa u odnosu na Hačanovljevih 12 aseva i 76 posto.

Bio je ovo četvrti sraz Čilića i Hačanova Te druga pobjeda Rusa, koji u polufinalu ide na Španjolca Aguta.

Najčitaniji članci