Obavijesti

Sport

Komentari 4

Čilić otvara sezonu: Spremniji sam nego lani i bolje serviram

Čilić otvara sezonu: Spremniji sam nego lani i bolje serviram
3

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić novu sezonu otvara na turniru u Chennaiju protiv Japanca Keija Nishikorija. Nada se da će 2011. biti uspješnija od prošle godine

VIDEO

Prošle godine osvojio je Chennai, igrao polufinale Melbournea i otišao do kraja na Zagreb Indoorsu. I osim finala Münchena to je bilo praktički sve vrijedno spomena što je najbolji hrvatski tenisač odigrao u 2010. godini, koju je završio kao 14.

Novu godinu započinje na turniru u Chennaiju, gdje brani naslov.

- Poboljšao sam fizičku pripremu nego prošlih godina. Popravio sam servis i odlično se osjećam - rekao je 22-godišnji Čilić. Na pripremama je bio s Goranom Ivaniševićem i Amerikancem Bobom Brettom.

- Jedan dio radio sam s Goranom u Zagrebu, a ostatak s Bobom u San Remu. Odlično su me pripremili - rekao je Čilić, koji će u prvom kolu igrati protiv Japanca Nishikorija.

Dok su očekivanja od Čilića velika, Ivan Ljubičić nema apsolutno što izgubiti ove sezone. Prošlogodišnji pobjednik Indian Wellsa uživat će u jednoj od svojih zadnjih godina.

- Jedva čekam povratak u Kaliforniju. Koncentrirat ću se na dvoranske turnire, američku turneju i završni dio sezone. Na travi ću igrati samo Wimbledon. Nema više jurnjave za renkingom, odigrat ću nešto više od 20 turnira - rekao je Ivan Ljubičić, koji u 2011. godinu ulazi kao 17. tenisač na ATP ljestvici.

Vraća se Ivo Karlović

Div sa Šalate 2011. otvara na turniru u Dohi gdje će u prvom kolu igrati s kvalifikantom. Zbog ozljede Ahilove tetive prošle godine odigrao je samo devet turnira.

Loš start tenisačica na početku sezone

Mirjana Lučić u Aucklandu je igrala kvalifikacije, ali nije mogla dalje od drugog kola. Izgubila je od Sabine Lisicki. Karolina Šprem i Petra Martić igrale su u Brisbaneu i obje ispale u kvalifikacijama.

Nadal na startu dobio Rogera

Na ekshibicijskom turniru u Abu Dhabiju Roger Federer nije izgubio servis ni u jednome meču, a svejedno je izgubio finale. Pobijedio ga je Rafael Nadal 7-6(4), 7-6(3).    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"