Obavijesti

Sport

Komentari 116

Čilić u četvrtfinalu US Opena: Mogu dobiti svakoga u svijetu

Čilić u četvrtfinalu US Opena: Mogu dobiti svakoga u svijetu
7

Ne planiram sada stati. Drugi put u karijeri povezao sam dva četvrtfinala na Grand Slamovima. Berdych nije nepobjediv, rekao je Čilić nakon pobjede protiv Simona...

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ušao je u četvrtfinale US Opena! Čilić je nakon teške borbe u pet setova i nakon više od četiri sata igre izbacio Francuza Gillesa Simona 5-7, 7-6(3), 6-4, 3-6, 6-3.

- Ovo mi je drugi put u karijeri da sam povezao dva četvrtfinala na Grand Slamovima nakon US Opena 2009. i Australije 2010. Presretan sam. Prva dva sam izgubio, valjda će biti treća sreća - rekao je Marin, koji je u New Yorku 14. nositelj.

Čilić se za polufinale bori protiv Čeha Tomaša Berdycha, sedmog tenisača svijeta. Ove su godine igrali dvaput, Berdych je slavio u finalu Rotterdama (6-4, 6-2), a Čilić u 3. kolu Wimbledona (7-6, 6-4, 7-6). Marin s češkim tenisačem ima omjer 3-5.

- Ne planiram ostati na četvrtfinalu. Imam konstantu i kad imam to i dobar dan na servisu mogu dobiti svakoga na svijetu. Berdycha sam dobio u zadnjem meču na Wimbledonu. Bit će to puno drugačiji meč. Imam dovoljno energije, odmorit ću se jedan dan. Berdych nije nepobjediv - dodao je hrvatski tenisač.

Marin je protiv Simona imao 23 asa. Servis je funkcionirao sjajno. Potvrdio je to i Čilić rekavši kako je puno "miksao" sa servisom koji mu je najviše pomogao u petom setu. Napravio je hrvatski igrač i četiri dvostruke pogreške.

U prva četiri seta protiv Simona bilo je dosta izmjena. Servis mi je jako pomogao u petom setu. A bilo je i lakše igrati jer nije bilo sunca - dodao je Marin.

US Open, osmina finala:

  • Čilić - Simon 5-7, 7-6(3), 6-4, 3-6, 6-3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...