Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Ćiro je Dinamu našao trenera: 'Katanec bi bio pravo rješenje'

TRI OD TRI Slovenski treneri vode dva od tri najveća hrvatska kluba. Ako u Dinamo dođe Katanec, onda će sva tri. To mi nije najmilije, ali dokaz je napretka slovenske struke, kaže Ćiro

27.03.2012., Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic nenajavljeno je navratio u ured Zdravka Mamica u Dinamu. 
Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
29 komentara

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević prokomentirao je mogućnost da na Dinamovu klupu dođe Srečko Katanec, aktualni slovenski izbornik. Blažević smatra kako bi Katanec mogao istovremeno biti i izbornik Slovenije i trener Dinama.

- Mislim da to nije problem, pa i ja sam istodobno vodio klub i reprezentaciju, a mislim da bi Srečko bio pravo rješenje za Dinamo - kazao je Ćiro na susretu struke u Ljubljani, gdje je nahvalio napredak slovenskog nogometa u zadnje vrijeme.

Po njemu, taj se napredak vidi u tome što je na mjesto predsjednika UEFA-e došao Slovenac Aleksander Čeferin, ali i u tome da neke najuspješnije hrvatske klubove vode treneri iz Slovenije.

Kek je postao zvijezda, a to nije lako

- Dva od tri najveća hrvatska kluba, Rijeku i Hajduk, vode slovenski treneri, a ako u Dinamo dođe Katanec, onda će sva tri. To mi baš nije najmilije, ali je to dokaz napretka slovenske nogometne struke o čemu svjedoči i uspjeh Matjaža Keka koji je u Rijeci postao prava zvijezda, što je Slovencu u hrvatskom nogometu inače teško postati - ocijenio je Blažević, inače dobar poznavatelj prilika u slovenskom nogometu gdje je prije desetak godina vodio Muru.

- Mislim da bi Srečko Katanec bio pravo rješenje za Dinamo i navijam da dođe. On bi u ekipi uveo red karakterističan za Slovence, a kao trener je striktan, kvalitetan i ambiciozan - pohvalio je Ćiro slovenskog izbornika za kojega se špekulira da bi mogao otići sa tog mjesta nakon preseljenja Čeferina u sjedište UEFA-e.

Naši partneri pišu
Message