Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ćiro: J...š to kad Dinamu treba Bandić kako bi se motivirao!

Ćiro: J...š to kad Dinamu treba Bandić kako bi se motivirao!
1

Jozak, ti si za Vrapče! Zato jer mene, najtrofejnijeg trenera zoveš na razgovor. On nema nikakvu referencu u nogometu da pljuje po meni. On je šarlatan, rekao je Ćiro

VIDEO

Izlazak Miroslava Ćire Blaževića pred medije uoči gradskog derbija s Dinamom u nedjelju, opet je značio 'one-man show'. Raspoloženi trener Zagreba, ovoga puta, za razliku pred Slaven, govorio je o svojem protivniku, a imao je što i reći.

- Ako konzultiramo ljestvicu onda je teško dati ovoj utakmici epitet derbija. Tradicija se ipak ne smije zanemariti, ovo je ipak derbi, koji dopušta mogućnost iznenađenja. Dinamo jest favorit, ali ne bi bilo prvi puta da zadnji nadvisi vodećeg. Nama je cilj bod - rekao je Ćiro i dodao da se ne boji sudaca:

Ne vjerujem da će Mamiću pasti napamet imati posla sa sucima kad je u ulozi favorita

- Ne vjerujem da će Mamiću pasti napamet imati posla sa sucima kad je u ulozi favorita. Najveći dio utakmice ćemo se morati braniti, ali pokušat ćemo napraviti i iskorak prema naprijed. Nadam se da će momčad postati konkretnija u realizaciji.

Osvrnuo se Ćiro i na jutarnji komentar Ante Čačića kako će Dinamove igrače motivirati nedavne izjave gradonačelnika Bandića.

- Ako im treba Bandić da budu motivirani, onda j...š to. On koristi tako banalne detalje za psihološku pripremu, nije to za podcijeniti.

Htio se suzdržati, ali nije mogao. Opet se dotakao Zdravka Mamića.

Sretan sam zbog Čačića jer je izdržao sve uragane koji ga napadaju. Zamisli ti to, Mamić je zadovoljan kad izgubi s 3-0

- Sjećam se protiv Zadra, opet jedna anomalija Saveza, Mamić dolazi na aut liniju na poluvremenu produžetaka. Zove dva igrača, Vidu i Sammira, on ih je kao galvanizirao. Izgleda da njegova galvanizacija ne pije vodu. Nema on kapacitet, nije širok, nema efekta, nije mu uspjela galvanizacija. A Zadar je pobijedio. Prema tome, uzalud Mamićevi motivacijski govori. Opet, sretan sam zbog Čačića jer je izdržao sve uragane koji ga napadaju. Zamisli ti to, Mamić je zadovoljan kad izgubi s 3-0.

Dakako, komentirao je i izbornika Igora Štimca te predsjednika HNS-a Davora Šukera.

- Čime sam ja to Štimca uvrijedio. On mene više ne zanima. Nikad ništa ružno nisam rekao o njemu. Zamjeram i Šukeru, predsjedniku Saveza prvo što nije suspendirao Romea Jozaka sa svih mjesta trenera mlađih reprezentacija. Kada bi to nogometni svijet znao mi bismo izgubili sav kredibilitet. Nemojmo Šukera podcijeniti, na kraju će se ispostaviti da Šuker malo govori a da je spreman puno djelovati. Štimac puno govori, to mu je adut. 

Tko je on?! Jozak može samo Mamića varati, a ako Šuker bude to tolerirao neće mu ići na čast

Kad je već spomenuo šefa omladinskog pogona Dinama Jozaka, osuo ga je 'drvljem i kamenjem'.

- Jozak, ti si za Vrapče! Zato jer mene, najtrofejnijeg trenera zoveš na razgovor. On nema nikakvu referencu u nogometu da pljuje po meni. On je šarlatan, a šef je jer je Mamić to htio. Tko je on?! Jozak može samo Mamića varati, a ako Šuker bude to tolerirao neće mu ići na čast.

Za kraj se ponovno osvrnuo na Dinamo i katastrofalnu statistiku u Ligi prvaka.

- Jel' se vi sjećate kada je na televiziji Mamić rekao da će u ove zadnje dvije utakmice išamarati. Prvu je išamarao 0-4, drugu isto tako, samo je bilo 0-3. Vidim da se pravi jedna odlična klima. Sad imaju igru, svi igraju preferans. Čačić je dosad imao puno sreće, sada je više nema. Ipak ima tamo netko tko se Bogu zamjerio. Zdravko Mamić nije gazda Dinama, on je gazda cijelog hrvatskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"