Obavijesti

Sport

Komentari 127

Ćiro: Koji je Jovanović papak, dajte mi pištolj da se objesim

Ćiro: Koji je Jovanović papak, dajte mi pištolj da se objesim
1

Kaže on meni, oni rade! Pa to je kao da ja opljačkam banku, a policija me upozori da sakrijem lovu jer stižu u raciju, osvrnuo se Ćiro na rad ministra Željka Jovanovića

VIDEO

Legendarni Ćiro Blažević priprema svoj Zagreb za posljednju prvenstvenu utakmicu ove godine. U Kranjčevićevu u petak (16.00) dolazi Istra. Zagreb se bori za ostanak i svaki bod je itekako bitan.

- Uh, koliko nam je samo važna ta utakmica. Ako ne pobijedimo, bit će nam teško za Božić, Novu godinu , a bome i u budućnosti. Imam savršene informacije, ali oni imaju dobrog trenera. Bit će doista teško iako smo mi favoriti - najavio je borbu u Kranjčevićevoj Ćiro.

Kaže kako ga Igor Pamić i njegova Istra ne mogu ničime iznenaditi.

- Ma kakvo iznenađenje?! Vidite kako mi u Zagrebu sve kažemo, navijači moraju sve znati. A iznenađenja su sviranje kur.. Pa svi sve znaju. A Pamić? On me jednom zaje.., a dvaput me ne može nitko zaje... Još dok je bio igrač bio je u nekakvom baru i ja sam ga izbacio iz momčadi. A on mi dođe i kaže: 'Tužan sam, ali ne zbog toga, nego što će mi sad propasti brak. Kad žena čuje da sam bio u baru, mislit će da sam bio s nekom mačkom.' I ja ga vratim u momčad, a znam da me zaje... - prisjetio se Ćiro svog bivšeg igrača, a danas suparnika na klupi.

Platini nije ko ovi naši koji ti kažu,'sredite papire, dolazimo za mjesec dana'

A onda se legendarni trener okrenuo proslavi prvog stoljeća HNS-a.

- Kad sam čuo Platinija bilo mi je drago što nitko nije razumio francuski. 

Platinijeve kritike Vlada je protumačila kao upozorenje HNS-u, a Savez je pak sve svalio na Vladu. No Ćiro nema dvojbi. Krivi su i jedni i drugi.

- Jasno je što je Platini rekao. Da Vlada radi slabo, ali i da ima puno kriminala u našem nogometu. On to sve zna. Njega treba shvatiti ozbiljno, vrlo dobro zna koje su čije ovlasti i u sekundi se sve to može riješiti. On nije kao ovi naši koji ti kažu,'sredite papire, dolazimo za mjesec dana'.

Pričao sam s Jovanovićem, bio je vrlo uljudan prema meni. I onda dođe onaj Skansi i kaže mi da što ga stalno napadam

Na proslavi se susreo i s ministrom Jovanovićem kojeg je toliko puta do sada kritizirao.

- Pričao sam s Jovanovićem, bio je vrlo uljudan i kurtoazan prema meni. I onda dođe onaj Skansi i kaže mi da što ga stalno napadam. Kažem ja: 'Dobro, neću više. Evo, super radite. Kažete, sredite papire jer mi dolazimo'. A u pi.. materinu koji su to papci. Kako reče jedan, 'dajte mi pištolj da se objesim'. Kaže on meni, oni rade! Pa to je kao da ja opljačkam banku, a policija me upozori da sakrijem lovu jer stižu u raciju - zaključio je Ćiro u svom neponovljivom stilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu