Sport

Komentari 53

Čisti luksuz! Pogledajte kakvu si je vilu priuštio Novak Đoković

Čisti luksuz! Pogledajte kakvu si je vilu priuštio Novak Đoković

Prvi reket svijeta uložio je 30-ak milijuna eura u nekretnine, a posljednju u nizu kupio je u Marbelli, gdje je proveo najveći dio prvog 'lockdowna' zbog korona virusa

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković odlučio se počastiti novim imanjem nakon još jedne uspješne sezone, nakon koje će biti bogatiji za pet trofeja i šest milijuna dolara zarađenih tenisom. Radi se o vili u Marbelli za koju je, prema pisanjima španjolskih medija, izdvojio deset milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u blizini Sarajeva

Prvi reket svijeta proveo je najveći dio prvog 'lockdowna' u toj unajmljenoj vili, a umjesto mjesečne 'rente' odlučio ju je jednostavno kupiti. Navodno će prebaciti i stalno prebivalište u Marbellu, umjesto dosadašnjeg Monte Carla.

U dvorištu se nalazi veliki bazen, tenisko igralište, prekrasan vrt, obilje prostora za djecu, soba za zabavu, kino i drugi sadržaji.

Pogledajte Novakovu palaču i uvjerite se zašto vrijedi svakog uloženog centa.

Što još od nekretnina posjeduje Novak? Stanove u Miamiju, Monte Carlu, New Yorku, Tivtu, Beogradu i vilu u Srijemu kod Pavlovačkog jezera.

Apartman u Monte Carlu zaista ima nestvaran pogled, a Novak je odlučio zadržati stan u Monaku iako će promijeniti prebivalište i preseliti se u Marbellu. Nije poznato za koliko je novca Novak kupio ovaj stan, ali cijene stanova na tom području kreću se oko pet milijuna eura.

Američki mediji pisali su da je Novak 'iskeširao' i pet milijuna eura za dva apartmana u New Yorku, dok je stan u elitnom naselju Miamija, "87. Park" platio šest milijuna eura.

Đoković, naravno, posjeduje 'ponešto' i u rodnom Beogradu, gdje je kupio stan koji ima 100 četvornih metara terase s bazenom u elitnom naselju "West 65", koji je navodno platio 545.000 eura.

U Crnoj Gori posjeduje stan u tivatskom elitnom naselju Porto Montenegro, koji koristi za krstarenja Jadranom. Prema medijskim napisima, stan vrijedi oko 2,2 milijuna eura.

Vila u Srijemu kod Pavlovačkog jezera još je u izgradnji. Kutak obitelji Đoković ima 1200 četvornih metara i kupalište, a cijene zemljišta u tom su mjestu porasle nekoliko puta nakon što je Novak tamo kupio komad zemlje.

Najčitaniji članci