Obavijesti

Sport

Komentari 48

Teška noć za nove prvake: Četiri gola u mreži, uništio ih Sterling!

Teška noć za nove prvake: Četiri gola u mreži, uništio ih Sterling!

Nisu prvaci došli na izlet u Manchester, ali jednostavno ih je uništio njihov bivši igrač - Raheem Sterling. Pep može biti zadovoljan i tempirati ekipu za FA Kup i Ligu prvaka jer je njegov stroj bio impresivan protiv 'redsa'

Prvaci se kod glavnih rivala nisu došli predati, ali su morali kapitulirati. Dobili su 'špalir' prije susreta, ali i u utakmicu krenuli jako dobro. No, na kraju su izgubili sa visokih 4-0 (3-0), a nevjerojatnu je utakmicu odigrao Raheem Sterling (25).

Premier League - Manchester City v Liverpool

Imali su i priliku povesti preko Salaha koji nije vidio gdje stoji Ederson te ga nije išao prebacivati lobom, već pucati što mu nije uspjelo. Ali je zato uspjelo Cityju uraganski slomiti prvake već u prvom poluvremenu. Sve je započeo bivši član svlačionice Liverpoola, Raheem Sterling, koji je izborio penal. Prekasno ga je pustio Joe Gomez i to je bilo dovoljno da hladni Kevin de Bruyne zabije za vodstvo 'građana' na Etihadu. Nemoćan je bio Alisson.

Premier League - Manchester City v Liverpool

A nemoćan je bio i u drugom slučaju kad je upravo Sterling ušao u šesnaesterac i opet slomio Gomeza te stoperu gostiju kroz noge progurao loptu u gol. Prije samog kraja poluvremena nakon odličnog duplog pasa sa De Bruyneom zabio je i mladi Foden.

City napravio 'špalir za redse': Nije obveza, ali zaslužili su to!
City napravio 'špalir za redse': Nije obveza, ali zaslužili su to!

Izvadio je Klopp u nastavku Gomeza i ubacio Oxladea-Chamberlaina, a bolje je izgledao Liverpool u nastavku. No, samo do 66. minute kad su uspjeli i zabiti, ali u svoju mrežu. Opet je sve napravio Raheem Sterling, projurio kraj obrane Liverpoola i pucao. Lopta je išla pokraj gola, ali uklizao je na nju Oxlade-Chamberlain i poslao ju u Alissonov gol.

Premier League - Manchester City v Liverpool

Do kraja utakmice prijetili su domaći, ali nedostajalo im je završno dodavanje, dok se Liverpool ipak zaustavio. Oni su svoje ove sezone napravili, a Pepu su ovo svojevrsne trening utakmice za nastavak Lige prvaka kao i natjecanja u kupovima.

Premier League - Manchester City v Liverpool
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
32. KOLO PREMIERSHIPA 21:15 , ETIHAD STADION, MANCHESTER
Man. City
25' De Bruyne (11m), 35' Sterling, 45' Foden, 66' Oxlade-Chamberlain (ag)
4 : 0
Liverpool
Sortiranje događaja
90' KRAJ

Kraj je utakmice na Etihadu, a City je dobio bar nekakvu zadovoljštinu provit novih prvaka!

86'

Ubacuje Robertson s lijeve strane, trojica igrača u crvenim dresovima bili su u šesnaestercu Cityja, ali kad te ne ide - te ne ide. Nisu uspjeli gosti ni zaprijetiti, ali nedugo nakon toga dobili su novi korner iz kojeg nisu napravili ništa.

78'

Smirila se malo igra na Etihadu, a iz igre izlazi heroj današnjeg susreta Raheem Sterling umjesto kojeg je u igri Bernardo Silva.

66' GOL CITY

I taman kad je izgledalo da se Liverpool malo probudio, evo nove lopte u njihovoj mreži. Opet je sve napravio Raheem Sterling, projurio kraj obrane Liverpoola i pucao. Lopta je išla pokraj gola, ali uklizao je na nju Oxlade-Chamberlain i poslao ju u svoju mrežu.

65'

Ne treba Liverpoolu, ali nije lijepo da ih City baš toliko nadigrava. Probudili su se i gosti, pokušavaju, ali uglavnom nisu opasni za gol Edersona. Da je malo koncentriraniji bio Mane, moglo su i zabiti gol, ali ovako rezultat ostaje nepromijenjen.

Komentari 48