Obavijesti

Sport

Komentari 28

City izjednačio rekord Uniteda; Poraz Chelseaja? Ništa novo...

City izjednačio rekord Uniteda; Poraz Chelseaja? Ništa novo...
6

Manchester City slavio je u 27. kolu na svom Etihadu 2-0 protiv Boltona, što je bila 19. uzastopna domaća pobjeda, čime je izjednačio rekordno ostvarenje Uniteda...

VIDEO

Slavio je City autogolom Gretara Rafna Steinssona i golom Marija Balotellija, te je tako postao prva momčad koja je ostvarila 14 pobjeda u jednako toliko domaćih ligaških utakmica u sezoni nakon Newcastlea kojem je to uspjelo 1906/07. Najbolji Boltonov strijelac Ivan Klasnić odgledao je cijeli susret s klupe.

Novo posrtanje doživio je Chelsea koji je izgubio na gostovanju kod West Bromwich Albiona 1-0. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Gareth McAuley u 82. minuti iz neposredne blizine nakon ubacivanja Liama Ridfewella iz kornera. WBA je tako stao na kraj nizu od 15 uzastopnih prvoligaških poraza od Chelseaja i upisao je prvu pobjedu u međusobnim ogledima od 1979. godine.

I inače je WBA bio bolja momčad tijekom susreta, čemu svjedoči i i veći broj udaraca prema golu (25-13). Za Chelsea je ovo već sedmi ovosezonski poraz i novi kiks menadžer Andre Villas-Boas teško će preživjeti. Naime, bodovni konto "bluza" (46 bodova iz 27 utakmica) najmanji je od premierligaške sezone 2001/02 kada su u ovoj fazi sezone skupili 44 boda.

Everton Nikice Jelavića odigrao je 1-1 na gostovanju kod Queens Park Rangersa, a hrvatski napadač zaigrao je od 63. minute kada je zamijenio Tima Cahilla. Inače, bivši igrač madridskog Reala Royston Drenthe doveo je Everton u vodstvo u 31. minuti, a stvari je na početak vratio Bobby Zamora pet minuta kasnije.

Do druge uzastopne i desete ovosezonske pobjede Stoke je stigao na svojoj Britanniji protiv Norwicha s 1-0 golom Matthewa Etheringtona u 72. minuti, dok je Swansea do treće gostujuće pobjede (2-0) stigao protiv Wigana dvama golovima Gyflija Sigurdssona u utakmici u kojoj su od 60. minute igrali s igračem više nakon isključenja Nathana Dyera.

Premiership, 27. kolo:

Blackburn - Aston Villa 1-1 (Dunn 85 / N'Zogbia 24)

Manchester City - Bolton 2-0 (Steinsson 24-ag, Balotelli 69)

Queens Park Rangers - Everton 1-1 (Zamora 36 / Drenthe 31)

Stoke City - Norwich 1-0 (Etherington 72)

West Bromwich Albion - Chelsea 1-0 (McAuley 82)

Wigan - Swansea City 0-2 (Sigurdsson 45+2, 54)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu