Obavijesti

Sport

Komentari 32

City se remijem provukao na Anfieldu, Balotelliju isključenje

City se remijem provukao na Anfieldu, Balotelliju isključenje
4

Manchester City i u devetom pokušaju nije mogao srušiti tvrđavu Anfield. Liverpool može žaliti za propuštenim prilikama u remiju 1-1 pogotovo što su imali igrača više

VIDEO

Odigrana je posljednja 13. kola Premiershipa između Liverpoola i vodećeg Manchester Cityja na Anfieldu koja je završila s 1-1. Domaćini su zaustavili nevjerojatan niz 'građana' od sedam uzastopnih pobjeda, a 'redsi' mogu više žaliti zbog propuštene pobjede.

Tako Manchester City je nastavio negativnu tradiciju na Anfieldu ne uspjevši upisati pobjedu i nakon devetog gostovanja. A kako je krenulo činilo se da će gosti do 12. pobjede nakon što ih je Vincent Kompany doveo u vodstvo u 31. minuti pogodivši glavom u Reinino rašlje.

No prednost od 1-0 trajala je samo dvije minute. Charlie Adam najzaslužniji je za sretno izjednačenje nakon što je šutirao, a lopta se na putu do gola odbila od Lescotta, promijenila smjer i prevarila golmana Harta za 1-1.

Četiri minute kasnije Liverpool je zamalo poveo preko Adama čiji je snažni udarac odlično skinuo Hart. Golmanu Cityja suigrači će biti zahvalni nakon utakmice jer je sjajnim obranama spasio svoju momčad od poraza u nastavku. 'Redsi' su maksimalno dominirali drugim dijelom, a najbolju priliku propustio je Carroll u 84. minuti ili bolje reći Hart je sjajnom obranom skinuo šut u rašlje.

City je čak mogao do pobjede, ali Silva je previše komplicirao pred golom kojeg su branila tri Liverpoolova braniča.

Mario Balotelli nije se proslavio u ovoj utakmici. U 65. minuti je ušao u igru, a 83. je zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona i očitog udaranja laktom u Škrtelovu glavu. Zbog čuđenja Roberto Mancini se poriječkao s igračem pri izlasku uz igre.

Statistika govori u korist domaćina - od 17 udarac, devet ih je išlo u okvir gola naspram gostujućih 7(3).

Spomenimo da je prije početka susreta održana minuta šutnje zbog tragične smrti Garyja Speeda, a Craig Bellamy potresen tragedijom nije nastupio, iako je bio najavljen u početnih 11 Liverpoola.

Manchester City je tek drugi put ispustio bodove ove sezone. U 5. kolu bod im je uzeo Fulham (2-2), dok je Liverpool neporažen i osmu utakmicu zaredom.

Premiership, 13. kolo:

Liverpool – Manchester City 1-1 (Lescott 33 – ag / Kompany 31)

Swansea – Aston Villa 0-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna