Sport

Komentari 3

Cole: Baš mi je smiješno kako Arsenal igra zadnjih 10 godina

Cole: Baš mi je smiješno kako Arsenal igra zadnjih 10 godina

Bilo mi je lijepo u oba kluba. Razlika je samo u tome što sam u Chelseaju osvojio sve što se dalo osvojiti. Ne mogu i ne želim reći da žalim što sam potpisao za Mourinha - rekao je Cole

Bivši lijevi bek Chelseaja Ashley Cole tvrdi kako nimalo ne žali što je 2006. godine zamijenio Arsenal za Mourinhove 'plavce'. 

Navijačima Arsenala nije se svidjelo kako je Cole napustio Emirates pa su ga neprestano prozivali. Zaradio je i nadimak 'Cashley' koji, ako se uzme u obzir da je zamijenio 63.000€ tjedno u Arsenalu za 100.000€ tjedno u Chelseaju, nekako ima smisla. 

- Bilo mi je lijepo u oba kluba. Razlika je samo u tome što sam u Chelseaju osvojio sve što se dalo osvojiti. Ne mogu i ne želim reći da žalim što sam potpisao za Mourinha - rekao je Cole za ITV-ov show 'Play to the Whistle'.

Nogometaš LA Galaxyja osvojio je osam velikih trofeja na Stamford Bridgeu, dok je Arsenal u ovih 11 godina osvojio svega dva FA Cupa

- Bit ću iskren. I dandanas se nasmijem 'uspjesima' Arsenala i Arsenea Wengera - izjavio je za kraj i vjerujemo, na sebe navukao novu dozu loših komentara od strane 'Gunnersa'.