Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Conor oprao Floyda: Pa jel' to snimate novi 'Gas do daske'?

Chris Tucker i Jackie Chan se vraćaju. J**** briljantno. Ti si ludi mali gad, Floyde, komentirao je Conor McGregor ispod fotografije Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe

Boxer Floyd Mayweather Jr. of the U.S. poses for a photograph with his opponent Tenshin Nasukawa during a news conference in Tokyo
Foto: ISSEI KATO
5 komentara

Floyd Mayweather (41) je potpisao za japansku promociju Rizin i prvu borbu će imati protiv Tenshina Nasukawe. Odradili su konferenciju i službeno slikanje, a Mayweather je požurio pohvaliti se fotografijama na društvenim mrežama.

Tu su ga dočekali Conor McGregor i Oscar De La Hoya s brutalnim komentarima i uvredama.

- Ovaj osuđeni kriminalac je užasan za boks - napisao je Oscar De La Hoya aludirajući na Floydovu odjeću. De La Hoya ne propušta ni jednu priliku kako bi iskritizirao Floyda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This convicted criminal is horrible for boxing 🥊 #floydthefelon @floydmayweather

A post shared by Oscar De La Hoya (@oscardelahoya) on

Još brutalniji je bio Conor McGregor koji se protiv rivala Floyda borio prošle godine po boksačkim pravilima.

- Je li ti to odjeća za trening ili za saunu Floyd, haha? Je li vruće u Tokiju ili koja je priča oko ovoga? Klimatska promjena nije šala haha. I tko je taj mali šu*** kraj tebe? Ovo je ludo sranje. Je li to Rush Hour 5? Chris Tucker i Jackie Chan se vraćaju. J**** briljantno. Ti si ludi mali gad, Floyde - napisao je Conor McGregor ispod fotografije Floyda i Nasukawe, mladog japanskog udarača koji je idući Mayweatherov protivnik, prenosi FightSite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 31st 2018 #Tokyo

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Naši partneri pišu
Message