Obavijesti

Sport

Komentari 20

Conte objavio popis Talijana: Bez Verrattija, Pirla, Giovinca

Conte objavio popis Talijana: Bez Verrattija, Pirla, Giovinca
1

Ako Daniele Rugani, Marco Benassi, Davide Zappacosta i Stefano Sturaro budu pozvani i na konačan popis, sva četvorica će debitirati za reprezentaciju na Euru u službenoj utakmici

VIDEO

Talijanski izbornik i budući trener Chelseaja Antonio Conte objavio je širi popis igrača na koje računa na pripremama za Euro u Francuskoj. Najveće iznenađenja, što se tiče izostanaka, su Sebastian Giovinco, koji igra u sjajnoj formi u Torontu, i maestro Andrea Pirlo.

Marco Verratti (Paris Saint-Germain) i Claudio Marchisio (Juventus) još otprije nisu pozvani zbog ozljede, dok se na popisu nisu našli ni Mario Balotelli (Liverpool), Manolo Gabbiadini (Napoli), Domenico Criscito (Zenit), Domenico Berardi (Sassuolo), Nicola Sansone (Sassuolo), Roberto Soriano (Sampdoria) i Franco Vazquez (Palermo).

Italija igra dvije prijateljske utakmice - sa Škotskom i Finskom, a za konačni popis od 23 igrača Conte će morati 'izbaciti' sedmoricu nogometaša. 

Juventusov mladi stoper Daniele Rugani (21), koji je proglašen najboljim mladim stoperom prošle sezone, je na popisu kao i Torinov mladi veznjak Marco Benassi (21). Rugani je već bio pozvan za prijateljske utakmice protiv Njemačke i Španjolske dok je Benassiju ovo prvi poziv za reprezentaciju.

Ako Daniele Rugani, Marco Benassi, Davide Zappacosta i Stefano Sturaro budu pozvani i na konačan popis, sva četvorica će debitirati za reprezentaciju na Euru u službenoj utakmici.


Golmani:  Gianluigi Buffon (Juventus), Federico Marchetti (Lazio), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Obrambeni: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Angelo Ogbonna (West Ham), Daniele Rugani (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (Milan), Davide Zappacosta (Torino)

Veznjaci: Marco Benassi (Torino), Giacomo Bonaventura (Milan), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorginho (Napoli), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Marco Parolo (Lazio), Stefano Sturaro (Juventus), Antonio Candreva (Lazio)

Napadači: Eder (Inter), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Graziano Pellè (Southampton), Simone Zaza (Juventus), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Stephan El Shaarawy (Roma)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna