Obavijesti

Sport

Komentari 116

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
8

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

VIDEO

Nije prošlo ni devet minuta igre finala Europskog prvenstva na Stade de Franceu, a već se dogodio detalj koji će uvelike obilježiti posljednju utakmicu kontinentalne smotre u Saint-Denisu između Portugala i Francuske.

Dimitri Payet u borbi za loptu na sredini terena izbio je loptu Cristianu Ronaldu između nogu i pokupio Portugalca po lijevoj, stajnoj nozi. Realov igrač je pao na travnjak i vrisnuo od bolova. Odmah se vidjelo da to neće dobro završiti. Mark Clattenburg nije dosudio ni faul.

Primio je Ronaldo pomoć od liječnika portugalske reprezentacije na igralištu, potom i izvan terena i pokušao nastaviti utakmicu nakon što su mu koljeno oblijepili trakama, ali nije izdržao. Bolničari su ga u 25. minuti iznijeli sa stadiona i Portugal je pretrpio težak udarac. Zamijenio ga je Ricardo Quaresma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

CR7 postao je prvi igrač koji je zaigrao u drugom finalu EP-a nakon više od četiri godine (u ovom slučaju čak 12, nakon 2004.), ali i propustio mogućnost prestići Michela Platinija na vrhu vječne ljestvice strijelaca na Eurima. Ostao je izjednačen s Francuzom na devet golova i, s obzirom na to da će 2020. imati 35 godina, vjerojatno neće dobiti mogućnost izbiti sam na vrh te ljestvice. No taj će doseg svakako ostati u drugom planu zbog osvojenog naslova prvaka Europe.

"Strašno je bilo vidjeti Crisa da tako izlazi. Nadam se da nije ništa preozbiljno", napisao je na Twitteru Ronaldov suigrač iz Reala, Velšanin Gareth Bale.

Ronaldova majka Dolores Aveiro napisala je :"Ne mogu gledati da se to događa mom sinu. U igri se udara lopta, a ne ozljeđuje protivnik.

Unatoč ozbiljnoj ozljedi, Ronaldo se vratio na klupu Portugala pred kraj osnovnog dijela utakmice i pružio podršku suigračima. Na kraju je imao i razlog za slavlje jer je Portugal postao prvak Europe, a on sam upisao rekordni, 21. nastup na europskim prvenstvima.

Portugal v France - EURO 2016 - Final
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub