Obavijesti

Sport

Komentari 72

Čop: Španjolcima nije svejedno, osjećam da nas se malo boje

Čop: Španjolcima nije svejedno, osjećam da nas se malo boje
1

Vatreni su se okupili u hotelu As u Zagrebu. Prvi su došli oni najmlađi - Ćorić i Rog, a kako kažu, red je da najmlađi dođu i prvi. Hrvatska sutra putuje u Sveti Martin na Muri gdje će biti do četvrtka

VIDEO

Nogometaši hrvatske reprezentacije okupili su se uoči zadnjih priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj danas u hotelu As u Zagrebu. Termin je bio zakazan za podne, a prvi se ispred hotela pojavio mladi Dinamov veznjak Ante Ćorić.

- Pa najmlađi sam - našalio se Ćorić pa dodao:

- Nisam ciljao kad ću doći, ali mislim da uvijek treba doći pola sata ranije.

Poziv u reprezentaciju je veliki izazov i nagrada za Ćorića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Velika je to nagrada i jedva čekam trening. Očekivanja su velika i vidjet ćemo što će biti - zaključio je mladi Ćorić.

Pokretanje videa...

00:14

Pokretanje videa...

00:29

Reprezentaciji sada slijedi popodnevni trening u 18 sati prije nego sutra krenu u Sveti Marin na Muri gdje će biti do četvrtka. Osim Ćorića, u reprezentaciju je pozvan i Marko Rog, koji je također stigao na okupljanje.

- Red je da smo mi najmlađi prvi, jako sam sretan što sam na popisu, što sam zaslužio igrama. Dat ću sve od sebe da uđem među 23. Mlad sam, pa nema ni prevelikog razočaranja ako ne budem na listi. Imamo strašno dobru momčad, možemo sigurno daleko - rekao je Rog, a njegov suigrač iz Dinama Domagoj Antolić je rekao:

- Moram biti realan, svjestan sam kakva je konkurencija u sredini terena, ali naravno da se nadam. Naše ambicije moraju biti jako visoke, imamo fantastičnu reprezentaciju, odlično okruženje pa smo s pravom optimisti - zaključio je Antolić.

Na okupljanje su stigli i Lovre Kalinić te Duje Čop.

Pokretanje videa...

00:09

- Ponosan sam što sam u tom društvu, same elite hrvatskog nogometa. Jako sam zadovoljan sezonom u Španjolskoj, dobro sam se prilagodio, a iduće sezone ću biti još bolji. Puno sam razgovarao sa Španjolcima, nije im svejedno. Imam osjećaj da nas se malo boje! Konkurencija? Hrvatska je jaka na svim pozicijama, ali svaka čast Mandžukiću, Kaliniću, Kramariću..., no ja ne bih bio ovdje da ne vjerujem u sebe i jedva čekam treninge gdje ću se pokušati nametnuti izborniku  - rekao je Čop.

Pokretanje videa...

00:10

Marko Pjaca naglasio je:

- Malo se osjeća nervoza, ovo je ipak drugačije okupljanje od prošlih jer je uoči velikog natejcanja. Naravno da očekujem biti među 23. Iskreno, nije mi toliko važno da zabijem gol Turskoj, važno je da mi pobijedimo.

Iza Andreja Kramarića posebni su dani:

- Oduševljen sam bio posljednjih dana događajima u Leicesteru, nevjerojatno je da u tako malom gradu na našu proslavu dođe toliko ljudi. To su mi definitivno najljepši dani u karijeri, nešto što ću pamtiti do kraja života. Već sam dao posebno izraditi svoju medalju. Budućnost? To stvarno ne znam, o tome ćemo nakon Eura, sad se potpuno posvećujem reprezentaciji. Drago mi je što se vraćamo u Francusku, tamo su nastali 'vatreni', imam osjećaj da bi opet ondje mogla biti jedna lijepa priča. Ne osjećamo nikakav imperativ i pritisak zbog 'vatrenih', ali smo jako kvalitetni i možemo napraviti jako, jako dobar rezultat.

Tin Jedvaj stigao je na okupljanje reprezentacije iznenađen viješću iz kluba:

- Spreman sam za Euro i vjerujem da ću se naći na užem popisu. Često sam na treninzima razgovarao s Calhanogluom, koji je uz Turana najbolji turski igrač, moramo ga jako paziti, pogotovo na prekidima. Omer Toprak? Ne ulazim u razloge zašto nije pozvan, ali jedan je od najboljih igrača Bayera i već godinama igra na visokoj razini. Iznenadilo me što nije pozvan, ali bolje da ga nema! Želim mu svu sreću... na odmoru.

Skupina je jaka, mogli bi braniči imati puno posla...

- Nema to veze, a ja se nadam da ćemo mi imati manje posla, nek' posla imaju napadači!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna