Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Ćorić trenira i vjerujemo da će biti spreman za finale u Areni'

'Ćorić trenira i vjerujemo da će biti spreman za finale u Areni'
1

Nastup Čilića i Dodiga na završnom Mastersu će im više vrijediti nego da su od početka na pripremama reprezentacije u Zagrebu, uvjerava izbornik Davis Cup momčadi Željko Krajan

VIDEO

Dva tjedna prije roka izbornik argentinske Davis Cup reprezentacije Daniel Orsanic prijavio je sastav za finale protiv Hrvatske u Zagrebu (Arena Zagreb, od 25. do 27. studenoga). U postavi su Juan Martin del Potro (38. na ATP listi), Federico Delbonis (42.), Guido Pella (57.) i Leonardo Mayer (124.), dakle isti sastav koji je sredinom rujna u Glasgowu s 3-2 svladao Veliku Britaniju.

- Jedino iznenađenje za mene je Leonardo Mayer, koji uopće nije igrao na europskim dvoranskim turnirima ove jeseni, nego je nastupao na 'challengerima' na zemlji u Južnoj Americi. Ne vjerujem da će pored Delbonisa i Pelle dobiti priliku u nekom od pojedinačnih mečeva, no s druge strane njegova je prednost iskustvo, a ne treba zaboraviti da je donio Argentincima presudni bod za pobjedu svladavši Daniela Evansa. Ukupno gledajući, imaju dobar sastav, nije to samo sjajni Del Potro - prokomentirao je izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan.

Rok za prijavu sastava je 10 dana prije početka susreta (u ovom slučaju u utorak 15. studenoga), a treninzi u Areni Zagreb službeno trebaju započeti 21. studenoga. Koliko bi mogao biti problem što će dvojica važnih aduta, Marin Čilić i Ivan Dodig, doći na pripreme kasno, jer će u prethodnom tjednu igrati na ATP World Tour Finalsu u Londonu.

- U Londonu će igrati mečeve na najvišoj mogućoj razini, protiv najboljih na svijetu, i to će im vrijediti više nego da su od početka na pripremama u Zagrebu - kaže Krajan. 

Vezano uz trenutno stanje ozljede Borne Ćorića i njegova oporavka dodao je: 

- Borna trenira, sprema se i vjeruje da će biti spreman za finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju