Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ćorić uoči Francuza: Za Davis Cup se pripremam u ribolovu

Ćorić uoči Francuza: Za Davis Cup se pripremam u ribolovu
1

TEŽAK TIP Priznajem da me nije baš lako trenirati. Prilično sam, onako, svoj tip, rekao je Borna Ćorić (19), koji je smijenio već četvrtog trenera u samo dvije godine...

VIDEO

Da, promijenio sam četiri trenera u dvije godine. Nisam baš lagan tenisač za trenirati. Prilično sam, onako, svoj tip. Zahtjevan sam i tražim potpunu posvećenost, kaže Borna Ćorić.

Hrvatski tenisač drži prosjek Prve HNL, po sezoni promijeni dva stručnjaka.

- Možda jesam težak, no imam viziju kako bi se moja karijera trebala razvijati. Priznajem da je ponekad problem i u meni, no od dosadašnjih trenera samo je jedan otišao baš zbog mene. Tražim od njih 120 posto jer sam i sam takav. Nisam osjećao da mi daju kvalitet više - rekao je Borna, koji traži petog trenera u samo 24 mjeseca.

- Hrvatski treneri? Možda su bolje rješenje jer bolje razumiju naš mentalitet, no vidjet ćemo - rekao je Borna, koji zbog problema s koljenom još nije siguran za nastup protiv Francuske u polufinalu Davis Cupa u Zadru od 16. do 18. rujna.

- Koljeno je bolje, no još nisam trenirao 100 posto. Niti liječnici još ne znaju kako će koljeno reagirati pod punim opterećenjem. Ali i Francuzi imaju problema s ozljedama, Tsonga je upitan, a Monfilsu neće biti lako u Zadru jer će ga mučiti vremenska razlika nakon US Opena. Imaju odličan par, ali Čilić i Dodig mogu protiv njih - uvjeren je Borna.

U subotu i nedjelju Ćorić ide na terapiju duše. Aktivan odmor za mentalno zdravlje.

- S tenisačem Matom Delićem idem u ribolov, prvo u Splitu, a potom i u Zadru - istaknuo je Ćorić. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom