Obavijesti

Sport

Komentari 128

Sjajne vijesti: Ćorluka će biti spreman za utakmicu s Irskom!

Sjajne vijesti: Ćorluka će biti spreman za utakmicu s Irskom!
1

Magnetska rezonanca je na sreću pokazala da nije ništa ozbiljno, on bi trebao biti spreman za susret u nedjelju. Iz predostrožnosti je išao u bolnicu, rekao je Bilić

VIDEO

Nakon mnogih loših vijesti, iz kampa hrvatske reprezentacije u Warki napokon dolaze i dobre. Vedran Ćorluka nasupit će u nedjelju protiv Irske. Dobru vijest priopćio je izbornik Slaven Bilić na konferenciji za medije.

- Ono što se jučer dogodilo s Ćorlukom nije izgledalo tako strašno, no iz predostrožnosti smo ga poslali u bolnicu na pregled. Magnetska rezonanca je na sreću pokazala da nije ništa ozbiljno, on bi trebao biti spreman za susret u nedjelju - rekao je Bilić i dodao:

- Ćorluka će trenirati po posebno programu do utakmice, ne želimo ništa riskirati s njim. Nema hematoma, nema istegnuća, bojim se jedino da čarli u glavi ne pomisli - nije mi ništa, ali ako je nešto, moglo bi biti. Zato smo ga i poslali na magnetnu rezonancu da sve bude jasno.

No prije same objave Ćorlukino stanje je više zabrinjavalo nego obećavalo. U istom danu (četvrtak) kad je zbog ozljede otpao Ivo Iličević, Čarli je još više zabrinuo javnost nakon što je napustio popodnevni trening zbog zatezanja u zadnjoj loži. U prijepodnevnim satima u petak otišao je na pretrage u Varšavu, koje su, nasreću, pokazale zadovoljavajućima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilić je rekao da se sastav za Irsku već zna.

- U četvrtak smo ga uigravali i mislim da će to biti to. One koje sam odabrao, njih šesnaestoricu, već znaju da će to biti oni. Favoriti smo na terenu, znamo da imamo šanse, ali da sad ponovno ne ponavljam ono što sam ponavljao posljednjih dana i s jedne i druge strane postoji nada za pobjedu.

Jelavić: U napadu se najbolje slažem s Mandžukićem

Nikica Jelavić prvi je izašao pred novinare i izrazio želju s kim bio najrađe igrao u napadu.

- Najbolje se slažem s Mandžukićem, ali najbitnije je da dobijemu tu prvu utakmicu, ostalo je sve manje bitno - rekao je Jela i dodao:

- Od mene se očekuje puno, ali ovo je jedan veliki izazov za mene i nadam se da ću ispuniti očekivanja. 

Riječ je dobio i Ivan Rakitić.

- Dosta smo navikli u posljednje vrijeme igrati s momčadima koje stoje nazad. Spremamo se za defenzivniju taktiku, razvijat ćemo utakmice na način da što prije zabijemo gol.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića