Obavijesti

Sport

Komentari 19

Cristiano: Rezultat je pošten, bolje smo odigrali od BiH...

Cristiano: Rezultat je pošten, bolje smo odigrali od BiH...
1

''Odigrao sam dobru utakmicu i zabio dva gola. Momčad je također bila jako dobra. Vrlo smo sretni i zahvaljujemo Bogu što smo se plasirali na Europsko prvenstvo''

VIDEO

Cristiano Ronaldo konstatirao je kako je u ogledima njegovog Portugala i Bosne i Hercegovine, u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, plasman na smotru u Ukrajinu i Poljsku ostvarila momčad koja je bila bolja u obje utakmice.

Prvi ogled u Zenici završio je bez pogodaka, ali su Ronaldo i suigrači klasu u punoj mjeri demonstrirali na uzvratnoj utakmici u Lisabonu, u kojoj su pobijedili sa 6-2. Veliki doprinos dao je i napadač Real Madrida s dva lijepa pogotka.

- Odigrao sam dobru utakmicu i zabio dva gola. Momčad je također bila jako dobra. Vrlo smo sretni i zahvaljujemo Bogu što smo se plasirali na Europsko prvenstvo. Sve u svemu, rezultat je i više nego pošten. Portugal je bolji od Bosne i Hercegovine. Pokazali smo to u Lisabonu, kao što smo pokazali i u prvoj utakmici, iako tada nismo pobijedili. Bolja smo momčad, ali važno je da smo i odigrali bolje od njih – komentirao je Ronaldo.

Brzo se okrenuo klupskim obvezama, te odbacio sugestije kako u Real Madridu već razmišljaju o prvenstvenoj utakmici protiv Barcelone u prosincu.

- Ne možemo i ne smijemo već sada o tome razmišljati. Prvo nas čeka utakmica protiv Valencije, koja je treća na ljestvici, a onda protiv Atletico Madrida. Bit će to vrlo teške utakmice i ako ne pobijedimo u njima, nema nikakvog smisla onda ima razmišljati o Barceloni.

Real Madrid je vodeći na ljestvici Primere s 28 bodova, tri više od Barcelone.

Portugalski navijači laserom ometali Begovića

Cristiana Ronalda naljutilo je što je tijekom gostovanja u Bosni i Hercegovini bio meta laserskog svjetla. Na isti način su uzvratili portugalski navijači ciljajući vratara Bosne i Hercegovine Asmira Begovića...

Kada su Portugalci gostovali u Zenici u prvoj utakmici baraža za Europsko prvenstvo, Ronalda su navijači ''gađali'' već na treningu, a napadač Real Madrida im je odgovorio sa srednjim prstom.

Nakon utakmice, koja je završila rezultatom 0-0, potužio se kako je ''laser svaku drugu utakmicu na njemu'', te ''kako ga nitko ne štiti, pa se mora sam obraniti, iako možda ne odabere svaki put najbolju metodu''.

Bilo bi zanimljivo čuti kako bi Ronaldo prokomentirao ponašanje portugalskih navijača u uzvratnoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine u Lisabonu.

Naime, Marca piše i ilustrira fotografijom kako je svaki puta prilikom priprema za slobodni udarac portugalske reprezentacije lice bosanskog vratara oslikalo poznato zeleno lasersko svjetlo.

Iz jedne takve situacije, već u 8. minuti, Cristiano Ronaldo je krasnim udarcem iz ''slobodnjaka'' zabio svoj prvi od dva gola u pobjedi Portugala 6-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja