Obavijesti

Sport

Komentari 112

Cristiano Ronaldo: Dobio sam blizance, neću više igrati ovdje

Cristiano Ronaldo: Dobio sam blizance, neću više igrati ovdje
9

Predsjednik portugalskog nogometnog saveza i reprezentacija pokazala je danas stav koji me dirnuo i neću ga zaboraviti, rekao je Ronaldo, kojem su u reprezentaciji dopustili da se vrati kući kako bi bio uz djecu

VIDEO

Tijelom i dušom bio sam uz reprezentaciju. Sretan sam što ću napokon biti kod kuće i vidjeti djecu prvi put, rekao je Cristiano Ronaldo, kojem je blizance, curicu i dečka, rodila surogat majka, kao i sedmogodišnjeg Cristiana Ronalda Juniora.

Portugal je u polufinalu Kupa konfederacija izgubio od Čilea na penale (0-3, 0-0), a Ronaldo je napustio reprezentaciju i neće igrati utakmicu za treće mjesto. U drugom polufinalu večeras igraju Njemačka i Meksiko (20.00).

- Nažalost, nismo uspjeli ostvariti glavni sportski cilj, ali siguran sam da ću nastaviti uveseljavati Portugalce. Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza i reprezentacija pokazala je danas stav koji me dirnuo i neću ga zaboraviti - rekao je Ronaldo, kojem su u reprezentaciji dopustili da se vrati kući kako bi bio uz sinove.

Estive ao serviço da Seleção Nacional, como sempre acontece, de corpo e alma, mesmo sabendo que os meus dois filhos...

Posted by Cristiano Ronaldo on 28. lipnja 2017

'Ja odlučujem tko će pucati'

Claudio Bravo briljirao je u raspucavanju obranivši tri penala Portugalcima, a Ronaldo nije ni stigao pucati jer je trebao posljednji izvesti penal. Bravo je obranio šest udaraca Portugalcima, od toga tri iz penala. Quaresmi, Moutinhu i Naniju čileanski golman sjajno je skinuo udarce, a obranio je isti broj penala kao u 23 utakmice u La Ligi.

- Uh, Bravo je bio fantastičan. Ali moji igrači koji su promašili bili su junaci na Euru protiv Poljske - rekao je portugalski izbornik Fernando Santos (u četvrtfinalu Portugal je prošao Poljake na jedanaesterce, a taj je trojac pogodio, nap. a.)"

Zanimljivo, tada je Cristiano Ronaldo pucao prvi, što je i običaj za najbolje igrače. No, Ronaldo preferira posljednji, odlučujući. Koji drugi put u karijeri za Portugal (nakon raspucavanja protiv Španjolske na Euru 2012.) nije dočekao...

- Tako smo odlučili i nema smisla razmišljati o drugačijem redoslijedu. Ja odlučujem tko će pucati. Čile vam ne daje puno prostora igrati, dominirao je i protiv Njemačke, plan nam je bio brže se rješavati lopte i tako se osloboditi pritiska i to smo uspijevali, bili smo bolji u početku. Potom smo pali, počeli dugim loptama na dvojicu napadača i izgubili smo moć u sredini, pa sam primaknuo Andrea Gomesa iza Cristiana Ronalda kako bismo im stvarali probleme s dva krila - dodao je Santos.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu