Sport

Komentari 10

Cro Cop izvukao sliku iz '96.: Ne znaš je li jača ekipa ili moda

Cro Cop izvukao sliku iz '96.: Ne znaš je li jača ekipa ili moda

Mirko je tada imao tek 22 godine,a kraj njega stoje legende. Na fotografiji se čini kao da niti sam Cro Cop ne može vjerovati da je u takvom društvu. Finale 1996, K1 Grand Prix...

Mirko Filipović (45) često je puta znao reći "Ovo mi je zadnji meč" pa opet nastaviti. Njegovo umirovljenje rijetko je tko htio vidjeti. Svi su htjeli još gledati najboljeg hrvatskog borca, a sve zbog onoga lijepoga što nam je donosio godinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo se tih lijepih vremena prisjetio i sam Cro Cop kada je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio fotografiju iz 1996. kada se još bavio K1. Točnije, fotografija je s  K-1 Grand Prix finala, a Mirko stoji u društvu samih legendi.

Mirko je tada imao tek 22 godine, a po njegovom držanju vidi se da još nije bio onoga stava kakvoga je bio u najboljim danima svoje karijere. Vinkovački boksač nalazi se krajnje lijevo na fotografiji, a uz njega su bili Sam Greco, Mike Bernardo, Andy Hug, Stan Longinidis, Peter Aerts, Ernesto Hoost, Musashi i Duane Van der Merwe.

Široke traperice, crvena košulja, remen s velikom kopčom i bijele tenisice na Filipoviću možda su i najopuštenije modno izdanje s fotografije. Zato su se ostali potrudili 'izbaciti' kragne, obući kožne hlače, plavo-crne sakoe, itd.

Podsjetimo, Mirko je u to finale došao pobjedom nad Jeromeom Le Bannerom, ali ga je kasnije pobijedio Ernesto Hoost. Turnir je pripao Andyju Hugu koji je preminuo četiri godine kasnije.

Najčitaniji članci