Obavijesti

Sport

Komentari 13

Fedor se vraća u srpnju; Silva hvali Jonesa; Cain bi Alistaira

Fedor se vraća u srpnju; Silva hvali Jonesa; Cain bi Alistaira
8

Borilački magazin Fight je Mirka nakon poraza od Schauba svrstao na 45. mjesto, što je pad za 13 pozicija. GSP je ispred Silve i Caina po čitateljima u P4P kategoriji

VIDEO

Magazin Fight napravio je sveobuhvatnu ljestvicu najboljih boraca današnjice u sedam kategorija. Mnogi specijalizirani časopisi rade TOP 10, a Fight se potrudio pa nabrojao po 100 najboljih iz svih kategorija, od one do 61 kilograma pa do teškaša. 

Mirko Filipović je nakon poraza od Schauba pao s 32. na tek 45. mjesto! Zanimljivo, mjesto iza njega je Gonzaga, borac koji mu je nanio prvi UFC poraz i to njegovim oružjem, high-kickom. 

Schaub je 14., a na vrhu je naravno Cain Velasquez, prvak UFC-a. Alistair Overeem nosi pojas Strikeforcea, a na trećem je mjestu. 

U kategoriji do 93 kilograma najbolji je naravno Jon Jones, a do 84 tko drugi nego Anderson Silva (Galešić je na 40. mjestu). Jasno je i da je GSP prvi u kategoriji do 77 kg. 

Od ostalih hrvatskih boraca, Pokrajac je 38., a Reljić 71. u poluteškoj. 

Najzanimljiva je ljestvica najboljih 10 'Pound for Pound' boraca po izboru čitatelja. GSP je ispred Andersona Silve, Velasqueza, Alda i Jonesa.

Velasquez bi borbu s Overeemom

Sjajni Meksikanac se oporavlja od operacije, a naslov će braniti protiv pobjednika iz borbe Lesnar - Dos Santos. Velasquez je izjavio kako bi se nakon te borbe htio suočiti s Overeemom.

Fedor se bori u srpnju

Jedna od važnijih vijesti iz svijeta slobodne borbe je i da je definitivno jasno da se Fedor neće umiroviti. Čeka ga borba u srpnju iako se još ne zna ime protivnika. Jedno je jasno.

- Mora biti u najboljem izdanju - poručio mu je Scott Coker, predsjednik Strikeforcea.

Anderson nahvalio Jonesa

Komplimenti na račun nevjerojatnog Jona Jonesa stižu sa svih strana, a kad oni dođu od Andersona Silve, onda to ipak nešto znači.

- Mislim da je čudesan i da će dugo vladati - rekao je Brazilac koji je izrekao što svi misle.

Nakon dominacije protiv Shoguna mnogi radije žele borbu Silva-Jones nego Silva-GSP, iako bi bilo koja od te dvije bila najspektakularnija u povijesti MMA-a. 

OVDJE pogledajte ljestvice svih kategorija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'