Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Croata' se vraća u kavez: Bit će izazov skinuti kilograme! Meč? Ratnik sam, to idem pokazati

'Croata' se vraća u kavez: Bit će izazov skinuti kilograme! Meč? Ratnik sam, to idem pokazati
3

Imam ugovor s KSW-om do listopada pa ćemo vidjeti, jer je ovo treći meč da me zovu 'kad gori', a očito ih i nije previše briga, objasnio nam je argentinsko-hrvatski borac ususret prvom meču

VIDEO

Bio sam na treningu i pitao me Forgi hoću li se boriti. Pogledao sam ga i rekao: 'Ma hoću!' A kad me Erslan 'bocnuo' i počeo izazivati da ne želim prihvatiti borbu, samo sam kimnuo Forgiju da je to to, govori nam Francisco 'Croata' Barrio (32, 9-2), kojeg u kavezu poljskog KSW-a ponovno čeka short notice meč, borba koju je dogovorio u zadnji čas.

A s druge će mu strane biti Lukasz Rajewski (32, 11-7), brat Sebastiana Rajewskog (30, 12-6) kojeg je Filip 'Nitro' Pejić (29, 15-7) nokautirao za 11 sekundi u studenom 2020. godine. A 'Croata' sprema nešto za završetak meča, iako je teško očekivati da će to napraviti tako brzo. Prvo mu je na pameti skidanje kilograma jer su dogovorili catchweight, do 74 kg.

- Da me zovu dva mjeseca prije, jave za meč na vrijeme, ne bi bilo problema i odradio bih pripreme. Mislio sam se boriti za dva mjeseca, ali ovo je 'uletjelo'. Imam ugovor s KSW-om do listopada pa ćemo vidjeti, jer je ovo treći meč da me zovu 'kad gori', a očito ih i nije previše briga. Ovo je pravi izazov jer sam na 81 kg u offu, a sad ćemo skidati. Kondicija mi nikad nije bila problem, samo da to skinemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Poljak se posljednji put borio u siječnju ove godine kad je u drugoj rundi izgubio od Donovana Desmaea (30, 15-8), koji ga je prisilio na predaju, a 'Croata' dolazi u nizu od dvije pobjede. U siječnju prošle godine je u KSW-u jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Bartlomieja Kopere (29, 9-7), a u rujnu je na FNC-u gušenjem u prvoj rundi slavio protiv Vase Bakočevića (32, 41-22-1).

Pozornica šibenske Tvrđave svetog Mihovila ugostit će FNC Armagedon priredbu

- Protivnik je opasan i tvrd borac, a koliko sam vidio, svrstavaju ga kao favorita. U svojoj glavi sam ja favorit i to je to. Malo je dana do borbe, nemamo se tu što posebno pripremati, ratnik sam i tamo to idem pokazati - jasno je zaključio argentinsko hrvatski borac.

Priredba je na rasporedu u subotu, 28. svibnja od 19 sati, a Francisco će biti prva borba večeri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu