Obavijesti

Sport

Komentari 5

Cufre: Ovi navijači stvarno znaju napraviti atmosferu!

Cufre: Ovi navijači stvarno znaju napraviti atmosferu!
1

Argentinac je gledao svoju novu momčad uživo i oduševljen je navijačima, ali i napadačkom igrom suigača. A mladi Ivan Tomečak poziva na oprez...

VIDEO

Ivane, diži se, ulaziš!, povikao je Kruno Jurčić već nakon 18 minuta igre. Mladi Tomečak je ustao i bez pravog zagrijavanja utrčao na novi maksimirski travnjak. Etto se ozljedio i morao je pokazati sve što može. I pokazao je, trener ga je otvoreno hvalio nakon utakmice.
- Zadovoljan sam, naravno da jesam. Ali i moramo biti zadovoljni, imamo rezultat koji treba samo potvrditi u uzvratu - rekao je Tomečak u pauzi između grljenja sa suigračima i trenerom.
- Odigrali smo odlično, napokon u našoj igri nije bilo nikakvih rupa i crnih razdoblja. Igrali smo s puno pasova, kao što smo se i dogovorili. Isplatilo se - rekao je Tomečak, pa na pitanje o uzvratu mudro odgovorio:
- Moramo biti spremni na najgore, a nadati se najboljem!
No nije Tomečak pesimist, daleko od toga:
- Realno, budemo li ovako igrali, nema šanse da tamo izgubimo.
A s tribina je odličnu partiju Dinama gledao i Leandro Cufre. Sjedio je u svečanoj loži u društvu menadžera Damira Jozića.
- Jako dobra utakmica. Dinamo je bio agresivan, sviđa mi se što su i nakon 4-0 i dalje napadali, išli prema naprijed i tražili gol - rekao je Cufre, kojeg je oduševila atmosfera na stadionu. Gotovo 25.000 ljudi nije prestajalo navijati.
- Atmosfera je stvarno bila strašna, od prve minute velika podrška. A to je jako važno za momčad - misli Argentinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju