Sport

Komentari 3

Cure, dobar tek: Stepančić u Szegedu ugostio podravkašice

Cure, dobar tek: Stepančić u Szegedu ugostio podravkašice

Da ublaže putovanje, podravkašice su u petak navratile na ručak u Szeged gdje ih je dočekao Luka Stepančić, član Pick Szegeda. Pala je, naravno, zajednička fotka pa nastavak puta prema Rumunjskoj

Autobus im je posljednjih dana glavno prijevozno sredsatvo, ali i glavno - prenoćište. Rukometašice Podravke put sada vodi u Rumunjsku gdje će u nedjelju (10.30) gostovati kod Magure. Pobjeda bi značila veliki korak prema četvrtfinalu EHF kupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Igramo protiv ekipe koju smo dobili kod kuće, a koja nema bodova u našoj skupini te je samim time ispala iz daljnjeg natjecanja. No, ima problema na koje moramo paziti. Čeka nas putovanje od 15 sati do Cisnadije, a sama utakmica igra se u terminu na koji mi nismo navikli - najavio je utakmicu trener Zlatko Saračević.

Da ublaže putovanje, podravkašice su u petak navratile na ručak u Szeged gdje ih je dočekao Luka Stepančić, član Pick Szegeda. Pala je, naravno, zajednička fotka pa nastavak puta prema Rumunjskoj.

- Sretna sam produženjem ugovora i veseli me što ću ostati u Koprivnici. Ja ću dati sve od sebe, naporno trenirati te se truditi i igrati čim bolje. Pred nama je nastavak natjecanja u EHF Kupu, ali i domaćim natjecanjima. Cilj nam je da sezonu privedemo uspješno kraju - rekla je Slovenka.

Najčitaniji članci