Obavijesti

Sport

Komentari 104

'Da nije bilo poguranaca, Barca bi već sad slavila novi naslov'

'Da nije bilo poguranaca, Barca bi već sad slavila novi naslov'
4

U ligi u kojoj su sudačke pogreške stavile Real u situaciju da sam odlučuje o naslovu, teško je ne zamijetiti morbidni izbor sudaca za posljednje kolo, piše Mundo Deportivo

VIDEO

Real Madrid večeras igra zaostalu utakmicu na gostovanju kod Celte (21.00) što je finale prije finala sezone. Ako Madriđani pobijede, u zadnjem kolu kod Malage bit će im dovoljan i bod za prvi naslov nakon pet godina.

Katalonski mediji Sport i Mundo Deportivo ne skrivaju navijačku obojenost i na dan utakmice protiv Celte imaju identične naslovnice:

'Forca Celta!'

'Suci su stavili Real u ovu situaciju'

No Celti će trebati više od 'force', zapravo, ne Celti, Barceloni. Jer Katalonci se nadaju da će Real posrnuti kod momčadi koja više ne može ispasti iz lige i nema motiva, a u zadnjih osam utakmica ima šest poraza i dva remija. 

No to je i momčad koja je izbacila Real iz Kupa pobijedivši ga u Madridu 2-1 i odigravši 2-2 kod kuće u siječnju ove godine. Čak i ako dođe do čuda, Real u zadnjem kolu gostuje kod kluba čiji je katarski vlasnik poručio Barceloni 'Katalonska smeća, nećete do titule' i čiji je trener Michel, igračka legenda Reala, nedavno rekao da je veći realovac od Valdana koji je kao trener Tenerifea svom bivšem klubu u zadnjem kolu zapaprio pa je naslov otišao Barceloni.

Mundo Deportivo piše i o čudnom izboru sudaca za posljednje kolo.Realu će kod Malage suditi Ricardo de Burgos Bengoetxea, a Barceloni Hernandez Hernandez.

- U ligi u kojoj su sudačke pogreške stavile Real u situaciju da sam odlučuje o naslovu, teško je ne zamijetiti morbidni izbor sudaca za posljednje kolo. Barceloni protiv Eibara sudi Hernandez Hernandez koji joj nije priznao gol kod Betisa iako je lopta bila metar unutra i koji je na utakmici Reala i Espanyola oprostio Madriđanima dva penala. Isti je sudac poklonio penal Realu kod Sportinga. Barceloni sudi De Burgos Bengoetxea, koji je sudio i u Realovoj pobjedi protiv Celte koja je stigla nakon Moratinog gola iz ofsajda. Isti je sudac poništio gol Piqueu na utakmici Barcelone i Malage na Nou Campu - piše Mundo Deportivo i dodaje:

- Da nije bilo ogromnih pogrešaka ova dva suca na štetu Barcelone u dosadašnjem prvenstvu, Luis Enrique i njegovi igrači već bi bili prvaci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...